Beste 360 camera kopen? Top 3 Prijzen en Extra informatie [2022]

Beste 360 camera kopen? De 360 camera is de nieuwste innovatieve technologie die sferische beelden vastlegt. Het biedt een groothoekbeeld van de scène en is perfect voor het vastleggen van landschappen, landschappen en andere panoramische uitzichten.

360°-camera’s worden steeds populairder naarmate de technologie voortschrijdt. Ze worden nu gebruikt in allerlei soorten industrieën, zoals entertainment, sport, reizen, journalistiek en onderwijs.

De 360-camera bestaat al sinds 2007, maar pas in 2012 begonnen ze populair te worden bij consumenten vanwege de release van GoPro’s eerste 360-camera.

De 360 camera is een type camera dat een bolvormig beeld of video vastlegt. Het is populair geworden vanwege het vermogen om de kijker een meeslepende ervaring te bieden.

360-camera’s kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals videoproductie, fotografie en virtual reality-inhoud. Ze zijn ook handig bij het vastleggen van evenementen zoals sportevenementen, concerten en bruiloften.

In de toekomst zullen 360°-camera’s degenen die VR-inhoud willen creëren, kunnen helpen door 3D-modellen van hun scènes en objecten aan te bieden.

#1 Insta360 X3 – Panorama Actioncam €529

Insta360 X3 is de volgende generatie van ’s werelds best verkochte 360 action camera. Het is een krachtige, veelzijdige en complete 360-graden camera die wordt geleverd met een ingebouwde 4K-camera en dubbele lenzen.

De Insta360 X3 is de perfecte keuze voor professionele fotografen, gezinnen op vakantie of iedereen die ervan houdt om de momenten van het leven in 360 graden vast te leggen.

Deze actioncam kan voor alle soorten fotografie worden gebruikt – van het vastleggen van landschappen tot het maken van selfies met vrienden tijdens concerten of sportevenementen.

 • Compatibel met meerdere VR-headsets – inclusief Oculus Rift en HTC VIVE.

 • Uitzonderlijke beeldkwaliteit en prestaties bij weinig licht, met een pixelafstand van 0,65 micron.

 • Een super flexibel gezichtsveld van 176 graden fov, met een maximale resolutie van 5248×3152.

 • Verbeterde bewegingsstroom voor vloeiende video-opname, zelfs bij lopen of rennen op hoge snelheid

 • Leg de meest iconische momenten van het leven vast met een gebruiksvriendelijke interface die het werk in de handen van de gebruiker legt.

 • De volgende generatie actiecamera’s bevat een unieke “360”-modus, waarin u drie verschillende perspectieven tegelijk kunt vastleggen, waardoor u de perfecte foto krijgt.

 • Insta360 X3 kan worden geüpgraded (inclusief met 4K- en 360 VR-mogelijkheden) om zo lang mogelijk met uw behoeften mee te groeien.

 • 360° 4K-video-opname met eersteklas optiek om elk detail en elke kleur vast te leggen.

 • Uitgerust met 8 opnamemodi die de nieuwste actiesporten ondersteunen.

 • HD-video’s kunnen worden opgenomen met 60 FPS voor supervloeiende weergave in slow motion.

#2 Insta360 One RS 4K boost editie – Vernieuwde 4K lens €309,99

Insta360 ONE RS is een camera die de markt herdefinieert met zijn verwisselbare ontwerp. Het biedt 4K-resolutie en een aantal functies die nog nooit eerder zijn gezien in 360-camera’s.

De Insta360 ONE RS is een camera die de markt opnieuw definieert met zijn verwisselbare ontwerp. Met een nieuw ontworpen 4K-lens kan hij verbluffende foto’s en video’s in 360 graden vastleggen.

De Insta360 ONE RS is een camera die de markt herdefinieert met zijn verwisselbare ontwerp. Met een nieuw ontworpen 4K-lens kan hij verbluffende foto’s en video’s in 360 graden vastleggen. De camera heeft ook een verbeterd beeldverwerkingsalgoritme voor scherpere en vloeiendere beelden.

Insta360 One RS is een digitale camera die gebruikers 4K-video en een hoogwaardige 360-graden foto-ervaring biedt.

De Insta360 ONE RS is de nieuwste camera van Insta360, die is bijgewerkt met een systeem met verwisselbare lenzen. Samen met de nieuwe lens heeft de camera ook een verbeterde processor voor een betere beeldkwaliteit en snellere beeldverwerking.

 • Verwisselbaar ontwerp maakt verschillende lichtomstandigheden mogelijk

 • Maak 360-graden foto’s of video’s met één camera

 • Inclusief een houder zodat je hem op je drone kunt gebruiken

 • Maak een professionele foto zonder de bank te verslaan.

 • Krijg gemengde cameramodi zoals actie en selfie met de ONE RS.

 • De Insta360 One RS is de enige camera in zijn categorie die verwisselbare lenzen biedt.

 • De ONE RS met zijn verwisselbare ontwerp herdefinieert de markt. Met de 360-gradenlens kunnen verschillende opnameomstandigheden worden gebruikt dankzij de verwisselbare lenzen. Het resultaat is een camera die geweldige momenten en herinneringen voor het leven vastlegt.

#3 Insta360 X3 – 128GB SD kaart Bundel – Panorama Actioncam €554,99

De Insta360 X3 is een actiecamera die veel functies heeft die je van dit type product mag verwachten. Het heeft een 4K-videokwaliteit en een ultrasnelle SD-kaart van 128 GB.

De Insta360 X3 is de volgende generatie van ’s werelds populairste 360-camera voor consumenten, professionals en makers van inhoud. Het is gebruiksvriendelijk, met een gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve bedieningselementen voor het vastleggen van levensmomenten in verbluffende 4K-kwaliteit.

De camera kan ook worden gebruikt om ultra-high definition 360-video’s in 2D of 3D op te nemen zonder dat er stitching of nabewerking nodig is. De meegeleverde SD-kaart van 128 GB kan tot 40 uur aan beeldmateriaal opslaan met een resolutie van 4K of 10 uur met een resolutie van 2K met de optionele SD-kaart van 64 GB (niet inbegrepen).

De Insta360 X3 is de volgende generatie 360-gradencamera’s die 4K-video kan opnemen met 30 fps en waterdicht is tot een diepte van 50 meter. De camera wordt geleverd met een 8 MP camera aan de voorzijde en een SD-kaart van 8 GB, die kan worden uitgebreid tot 128 GB.

 • Al de beste actiecamerafuncties die beschikbaar zijn in één product.

 • Klaar voor Ultra-3 4K-video voor meeslepende, adembenemende 360-video-opnamen.

 • Snelheid en prestaties om een GoPro-rivaal te worden: geen vertraging, geen wankele beelden, directe live preview.

 • Ervaar de wereld aan je voeten met 4K 360°-video en meeslepende foto’s.

 • Bekijk je beeldmateriaal op elk apparaat in de app of gebruik het als virtual reality-headset.

 • De volgende generatie van ’s werelds best verkochte 360 actiecamera.

 • Ongeëvenaarde beeldkwaliteit dankzij de nieuwste 4K HDR-technologie

 • Professioneel gezichtsveld van 5,5 megapixels in 360°

 • Duurzaam, waterdicht en draadloos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *