Op zoek naar een babyfoon? Check deze top 9!

De ouders van tegenwoordig weten het al lang, maar voor de opa’s en oma’s en aanstaande ouders is het vaak toch best nog wel een ontdekking, babyfoons met een camera! De term babyfoon gaat dus eigenlijk niet echt meer op. Het is meer een “babymonitor”. De dagen dat je je baby vanuit de woonkamer enkel in de gaten moest houden op basis van geluid liggen achter ons. Tegenwoordig beschikken de meeste babyfoons over een camera zodat je je kleine spruit ook visueel in de gaten kunt houden. Toch wel een fijn idee! Hoor je een gek geluid, dan hoef je niet meer de trap op te sprinten want vaak is een vluchtige blik op de monitor voldoende om te zien dat alles oké is.

Maar welk model is dan geschikt voor jou? Kijk eens naar de onderstaande drie exemplaren. Daar zit vast iets voor je tussen.

Luvion Easy Babyphone – Babyfoon met camera – Premium Baby Monitor

Op zoek naar een no nonsense babyfoon met duidelijk beeld en geluid of het nu dag of nacht is? Dan is dit prima betaalbare exemplaar van Luvion perfect voor jou! Hij is makkelijk te installeren en heeft een uitstekend bereik (250 meter buitenshuis en 50 meter binnenshuis). En nog een niet te missen feitje, deze babyfoon heeft de beste reviews op kieskeurig.nl.

Luvion Essential Babyphone – Babyfoon met Camera – Premium Baby Monitor

Dit andere model van topmerk Luvion is al jaren de best verkochte beeldbabyfoon. Hij beschikt over een prachtige kwaliteit beeldscherm en uitstekend geluid. Deze babyfoon wordt door honderdduizenden ouders met veel plezier al jaren gebruikt. Een kleine greep uit de opties die je krijgt bij dit model: Nachtzicht, 3 verschillende slaapliedjes, terugspreekfunctie en digitale zoomfunctie.

 

Needs!® Full HD Wifi Babyfoon met Camera WS-Q100 PRO – En App – Camera Beveiliging – Wifi Camera – Geluid en Bewegingsdetectie – Automatisch Volgen – 1080p – Babyfoon – 4g/5g – Wit

Deze mooie babyfoon van het merk Needs is het meest gebruiksvriendelijke exemplaar dat je zult vinden. Een van de handigste eigenschappen van dit exemplaar is dat je de babyfoon heel makkelijk kunt verbinden met je telefoon en daarop een melding krijgt bij geluid en bewegingen. Er zal je dus niets meer ontgaan als de kleine ligt te slapen. Toch wel een veilig idee vinden wij. Bekijk hem snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *