De beste blender! Top 10!

Ben jij een echte smoothie fan of een volleerde Tom Cruise als het op cocktails maken aankomt? Dan heb je natuurlijk een goede blender nodig! De heerlijkste gepureerde drankjes van vers fruit of fancy alcoholische versnaperingen op basis van heerlijke mixjes. Eigenlijk kan geen enkel huishouden tegenwoordig nog zonder blender.

Maar waar moet je nu precies op letten bij het kopen van een blender? We kunnen ons voorstellen dat het best lastig kan zijn om een goed exemplaar te vinden. Om jou al dat speurwerk te besparen, hebben we drie exemplaren voor je geselecteerd die sowieso in de smaak zullen vallen.

KitchenBrothers Blender – 500 ml – 350 W – Kunststof kom

Misschien denk je dat een blender aanschaffen je een rib uit je lijf kost. Dat hoeft zeker niet zo te zijn. Dit mooie exemplaar van het merk KitchenBrothers kost slechts € 37,99 en blend zowel droog als vochtig voedsel. De bijgeleverde blenderbekers kunnen gewoon in de vaatwasser en je kunt er dankzij de vershouddeksels je eigen brouwsels perfect in bewaren.

NutriBullet Blender – 900 ml – 900 W – Tritan kom

Dit prachtig- en strak vormgegeven zwarte raspaard is een echte aanrader! Handig voor thuis, maar ook “to go”. Door het grote vermogen van maar liefst 900 W is hij geschikt voor intensief gebruik. En we zeggen wel “zwarte raspaard”, maar dit model is ook verkrijgbaar in vele andere kleuren. Er zit dus altijd wel een variant tussen die de show steelt in jouw keuken.

Philips Blender – 1800 ml – 1400 W – Glas kom

De (om dat woord in dit verband maar te gebruiken) crème de la crème onder de blenders is toch wel dit model van Philips. Het merk uit Eindhoven staat natuurlijk garant voor kwaliteit en dat zie je in dit geval ook terug. Deze blender beschikt over een inhoud van 1800 ml en vermogen van maar liefst 1400 W. De blenderkan is van glas en de onderdelen zijn geschikt voor de vaatwasser. Kortom, hét model voor de fanatieke “blenderaar”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *