Braun IRT 6520 oorthermometer Kopen? Extra informatie en Prijzen

De Braun IRT 6520 is een van de meest gebruikte en aanbevolen oorthermometers op de markt. De Braun IRT 6520 beschikt over leeftijd-precisie technologie, een kleurgecodeerd display en een groothoeksonde voor nauwkeurige metingen. Het bevat ook een voorverwarmde tip voor nauwkeurige temperatuurmetingen. De Braun IRT 6520 is ook geassocieerd met de ExacTemp(r) technologie.

Braun Thermoscan 7

De Braun Thermoscan 7 met leeftijdsprecisie is een gepatenteerde infrarood oorthermometer met leeftijdsgebonden temperatuurbegeleiding. Het apparaat wordt ook geleverd met een voorverwarmd oordopje en ExacTemp-technologie voor snelle en nauwkeurige metingen.

Deze thermometer bevat Age Precision (r) technologie voor nauwkeurige metingen, en een kleurgecodeerd display. Het apparaat heeft ook een leeftijdsconfigureerbare koortsgids en een mondstuk dat voorkomt dat de thermometer oververhit raakt door gebruik te maken van een voorverwarmde koeltemperatuur.

Het is belangrijk te onthouden dat de definitie van koorts verandert met de leeftijd. Een normale temperatuur voor een vierjarige kan koorts zijn voor een pasgeborene. De Braun IRT 6520 heeft Age Precision(r) technologie die hier rekening mee houdt en de temperaturen kleurt volgens leeftijd.

De Braun Thermoscan 7 heeft verschillende functies die hem gebruiksvriendelijk maken. Het is uitgerust met een hygiënisch lensfilter en is geschikt voor gebruik door één patiënt. Het apparaat heeft ook een nachtlampje en een gepatenteerde voorverwarmingstechnologie die het koeleffect van een koude sonde helpt te minimaliseren. De Braun Thermoscan 7 wordt ook geleverd met een Braun Hygiëne Cap voor de sonde.

Braun Thermoscan 7 met leeftijdsprecisie

De Braun Thermoscan 7 with Age Precision is een infrarood oorthermometer met gepatenteerde Age Precision technologie. Het apparaat beschikt ook over een in de leeftijd instelbare koortswijzer, een gepatenteerde voorverwarmde tip en ExacTemp, waarmee u sneller de juiste temperatuur kunt vinden.

Het apparaat biedt nauwkeurige metingen in slechts één seconde. Dankzij het kleurgecodeerde LCD-scherm kunt u snel en gemakkelijk bepalen of een temperatuur al dan niet abnormaal is. Het is eenvoudig in gebruik en biedt snelle, nauwkeurige resultaten. De functies maken het een favoriet onder kinderartsen.

De Braun Thermoscan 7 met leeftijdsprecisie is uitgerust met een groot LCD-scherm met achtergrondverlichting en een handig nachtlampje. Het heeft ook een voorverwarmde tip, die het koeleffect minimaliseert. Het beschikt ook over een positioneringshulp, die bevestigt dat u in de juiste positie zit. Hij onthoudt ook de laatste negen metingen.

Leeftijdprecisie is een belangrijk kenmerk bij het beoordelen van de temperatuur van uw kind. De Braun ThermoScan 7 met leeftijdsprecisie IRT6520 slaat negen eerdere metingen op en stelt u in staat te bepalen of de temperatuur van uw kind is veranderd sinds de laatste keer dat het werd getest. Ouders moeten weten of de temperatuur van hun kind veranderd is sinds de laatste meting, maar zijn daar niet altijd zeker van.

Met de Age Precision technologie kunt u de metingen nauwkeuriger en efficiënter interpreteren, zodat u elke keer het juiste resultaat krijgt. Deze technologie is vooral nuttig bij baby’s, omdat de lichaamstemperatuur van een pasgeborene snel kan veranderen. Een groen display betekent dat de temperatuur van uw kind normaal is en een rood display geeft aan dat de temperatuur verhoogd is.

Opzoek naar de beste Braun IRT 6520 prijzen op bol? 

Productenscanner.nl zoekt het voor u uit. hieronder staan de producten met de beste prijs momenteel op bol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *