De beste broodrooster? Bekijk deze top 9!

Wat is er lekkerder dan een heerlijk geroosterde boterham in de ochtend? Niet veel wat ons betreft! Heerlijk met jam of ander beleg, het water loopt ons al in de mond! Eigenlijk mag een goed broodrooster niet ontbreken in de keuken. Het geeft toch net even iets extra’s aan je ontbijt.

Ben je toevallig op zoek naar een nieuw broodrooster? Je kunt natuurlijk naar een winkel bij je in de buurt gaan en je daar laten adviseren, maar wellicht kan het toch geen kwaad om eerst even naar onderstaande exemplaren te kijken. We hebben namelijk een aantal populaire exemplaren voor je geselecteerd en de kans is vrij groot dat jouw favoriet hier al tussen zit.

Philips Daily HD2581/90 – Broodrooster – Zwart

Dit handzame zwarte exemplaar van Philips heeft maar liefst 8 verschillende standen en 2 grote variabele broodsleuven. Die zorgen ervoor dat jouw brood regelmatig wordt geroosterd. Deze broodrooster beschikt ook over een opzethouder waarmee je eenvoudig je broodjes of gebak kunt opwarmen. Ook de uitschuifbare kruimellade is super handig. En dan is er nog de prijs. Voor € 23,99 is dit toch een buitenkansje?!

Philips Daily HD2590/90 – Broodrooster – Zwart

Dit eveneens zwarte model van Philips is de grote broer van het exemplaar dat we bij nummer 1 beschreven. Deze “grote broer” beschikt over een zogenaamde “Cool Wall” waardoor de behuizing koel blijft. Toch wel handig om niets steeds je handen te branden als je het apparaat aanraakt. Een andere handige feature is de lange sleuf van het apparaat waardoor je verschillende maten brood kunt roosteren. Kortom behoefte aan een even goede, maar iets grotere broodrooster dan het eerste exemplaar dat we beschreven? Kies dan deze!

Bourgini Tosti Toaster – Broodrooster – Tostiklemmen – Wit

Dit klassieke model met de karakteristieke handvatroosters is een aanwinst voor elke keuken. Je kunt zowel brood roosteren als de heerlijkste tosti’s maken. Het apparaat heeft ook een ontdooifunctie en beschikt over extra brede sleuven. Ook de kruimellade kan eenvoudig worden verwijderd om de broodrooster snel een schoonmaakbeurt te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *