Interesse in een elektrische step? Bekijk snel deze top 6!

Elektrisch vervoer is de toekomst! Daar zijn we met z’n allen inmiddels toch wel van overtuigd. Nadat veel bedrijven eerst wat geëxperimenteerd hadden met verschillende milieuvriendelijke brandstoffen, heeft elektriciteit de wedstrijd nu toch wel echt gewonnen. Elektrische auto’s, deelscooters in de stad, overal in ons dagelijks leven komen we elektronisch vervoer tegen.

Wat je ook steeds vaker ziet, zijn die kleine elektrische stepjes. Super handig in de stad en door hun geringe grootte kun je er handig mee manoeuvreren en zijn ze ook nog eens makkelijk op te bergen. Is je interesse gewekt en zou je zo’n kleine step wel willen aanschaffen? Wij hebben het huiswerk voor je gedaan en een selectie gemaakt van 3 exemplaren die de moeite waard zijn.

BluMill Elektrische Step

Je eerste gedachte als het gaat om elektrische steps is waarschijnlijk dat die best duur zijn. Dat hoeft absoluut niet het geval te zijn. Uiteraard krijg je bij duurdere modellen meer opties, maar dit exemplaar zorgt ervoor dat je je voor slechts € 129,- al elektrisch soepel kunt voortbewegen. Hij is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen tot 70 kilo. Volledig opgeladen kan deze step wel 15 kilometer afleggen. Niet slecht als je het ons vraagt!

Fast Trax X1 TURBO | 

Dit model van Fast Trax is een echte krachtpatser. Dat zijn geen loze woorden want deze step haalt een topsnelheid van 31 km per uur. Door de sterke batterij heeft hij ook nog eens een actieradius van meer dan 20 km. En een ander groot voordeel van deze step is dat hij opvouwbaar is en dus overal eenvoudig mee naartoe kan worden genomen. What’s not to like zouden wij zeggen!

Xiaomi – Mi Electric Scooter Essential – 

Dit hippe model van Xiaomi is zeer fraai om te zien. Grote voordeel van deze step is dat hij beschikt over luchtgevulde banden. Dat zorgt voor aanzienlijk meer comfort tijdens het rijden. Geen gestuiter en gebonk als je hem gebruikt dus. De topsnelheid is 20 km per uur en toevalligerwijs is dat ook de actieradius. Een zeer goede keus wat ons betreft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *