Nieuwe elektrische tandenborstel nodig? Check nu de besten van het moment

We kennen het riedeltje van onze tandarts of mondhygiënist allemaal: Gebruikt u een elektrische tandenborstel? Nee? Dan moet u dat toch echt eens overwegen. Het zorgt voor een veel schoner gebit en voorkomt een hoop problemen.

Hoe belerend dat riedeltje ook mag klinken, er zit natuurlijk wel een kern van waarheid in. Door een elektrische tandenborstel te gebruiken zorg je voor een veel schoner gebit. Je bereikt hoekjes waar je met een “reguliere” tandenborstel niet kunt komen. Onder de streep zorgt dit ervoor dat de halfjaarlijkse controles op de tandartsstoel aanzienlijk korter zullen duren.

Wil jij elektrisch gaan poetsen of heb je een nieuw exemplaar nodig? Check dan snel deze top 3 van elektrische tandenborstels die wij voor je hebben samengesteld!

Oral-B Vitality 100 CrossAction Zwart – Elektrische Tandenborstel

Je zou het misschien niet verwachten, maar elektrisch poetsen hoeft niet duur te zijn. Dit exemplaar van topmerk Oral-B kost slechts € 19,95 en doet alles wat een elektrische tandenborstel moet doen. Hij is geschikt voor volwassenen, beschikt over een twee minuten timer, roteert en vibreert en heeft een trilsensor. Kortom, een buitenkansje!

Oral-B Pro 3 – 3900 – Zwarte en Roze – Elektrische Tandenborstel

Wist je dat tandenpoetsen ook romantisch kan zijn? Nee? Het kan echt! Deze geschenk editie van Oral-B bevat twee 2 handvatten (een zwarte en een roze) met 1 oplader en 2 opzetborstels. Een super leuk cadeau om te geven aan een stel of om voor jezelf en je partner te kopen. Deze tandenborstels hebben maar liefst drie poetsstanden, een batterij die met één oplaadbeurt twee weken meegaat en een waarschuwingsfunctie voor als je te hard poetst.

Oral-B Vitality 100 White CrossAction – Elektrische Tandenborstel – Powered By Braun

Dit witte instapmodel onder de elektrische tandenborstels is een absolute must have! Het uitstekend betaalbare exemplaar heeft een twee minuten timer en een ergonomisch handvat voor extra grip. Je zult een duidelijk verschil merken met manueel tandenpoetsen en dat ook nog eens voor zo’n lage prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *