Op zoek naar de beste fietshelm? Check de nieuwste fietshelmen

De fietshelm wordt steeds populairder in Nederland. Zag je het hoofddeksel tot voor kort vooral nog als je in het buitenland op vakantie was, nu kom je ook in het Nederlandse straatbeeld steeds meer mensen met een fietshelm tegen. Deels hangt dat samen met de toename van het aantal Nederlanders dat een elektrische fiets heeft. Daar bereik je immers toch hogere snelheden mee dan op een reguliere fiets.

Nederland is fietsland nummer 1 en de elektrische fiets heeft de laatste jaren bij jong en oud zijn plekje verdiend. Dit betekent dus ook automatisch een grotere vraag naar fietshelmen. Maar welke fietshelm is nu precies geschikt voor jou? Wij hebben drie modellen voor je geselecteerd om nader te bestuderen.

Sporthelm – ABUS Urban-I 3.0 Fietshelm – Maat L (56-61 cm) – titan

Deze fraaie- en veilige fietshelm is geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen en een van de meest populaire modellen van fabrikant Absus. Dankzij de reflectoren en het geïntegreerde LED-achterlicht ben je ook in het donker goed zichtbaar. Hiernaast is deze helm door de goede pasvorm uitermate veilig en beschermt hij goed bij eventuele valpartijen. Laten we eerlijk zijn, dat is toch de belangrijkste eigenschap van een fietshelm.

Sporthelm – Mirage Fietshelm Allround – 53 t/m 58 CM – Zwart / Wit

Deze carbon fietshelm van Mirage is veilig en betaalbaar. Daarnaast stel je hem makkelijk in met de draaiknop en voldoet hij aan de EN1078 Norm. De helm is perfect geschikt voor het gebruik op een fixie en beschikt over vijf ventilatieopeningen. Je hebt ook nog eens de keuze uit verschillende kleurencombinaties. Goede deal wat ons betreft.

Sporthelm – ABUS Urban-I 3.0 Fietshelm – Maat M (52-58 cm) – velvet black

Deze velvet zwarte variant van de Absus Urban-I 3.0 beschikt over dezelfde eigenschappen als zijn grijze tweelingbroertje die we bij punt 1 hebben behandeld. Maar de zwarte kleur maakt dat ook deze versie van het model erg populair is. Het model wordt door zijn gebruikers geprezen vanwege de goede prijs kwaliteitverhouding, de pasvorm en kwaliteit. Wij zouden het wel weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *