JBL Flip 5 Kopen? Extra informatie en Prijzen

De JBL Flip 5 Black Portable Speaker is een high end, draagbaar stereosysteem. Het beschikt over een nieuwe racebaanvormige driver die een bloeiende bas en een hoge output levert. Het heeft ook een batterijduur van 12 uur. De IPX7 -beoordeling betekent dat het waterdicht is tot drie voet.

Opzoek naar de beste JBL Flip 5 prijzen op bol? 

Productenscanner.nl zoekt het voor u uit. Onderin de blog staan de producten met de beste prijs momenteel.

Review van JBL Flip 5

De JBL Flip 5 is een waterdichte, lichtgewicht Bluetooth luidspreker met een groot bereik van stereo geluid. De waterweerstand maakt het perfect voor gebruik bij alle soorten weer. Deze Bluetooth -luidspreker is perfect voor gebruik op feestjes en grotere bijeenkomsten. Het is lichtgewicht en past in een zak.

De FLIP 5 is zeer responsief en beschikt over een bestuurder van hoge kwaliteit die helpt om de muziek te versterken. De soundstage is breed en de bas is krachtig. Deze spreker is ook zeer goed in balans. Een track als eerste stap van Hans Zimmer pronkt met de diepe bas en het brede stereo -beeld van deze Bluetooth -luidspreker.

Een van de nadelen van de FLIP 5 is het ontbreken van een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting. Het mist ook een microfoon voor handsfree oproepen en ondersteunt Google Assistant of Siri niet. Bluetooth 4.2-connectiviteit is een optie, maar het ondersteunt geen snellere gegevenssnelheden of een draadloos bereik van 240 meter.

Prijs van JBL Flip 5

De JBL Flip 5 biedt een goed geluid en een fatsoenlijke batterijduur voor de prijs. Het is ook IPX7 waterbestendig, dus het kan tot drie voet worden ondergedompeld. De spreker ondersteunt ook JBL PartyBoost, waarmee twee JBL -sprekers verbinding kunnen maken met elkaar.

De JBL FLIP 5 is ontworpen om duurzaam te zijn en de rubberbekleding is gemaakt om sterk genoeg te zijn om lange uren gebruik te weerstaan. Dit betekent dat je het in de regen of zelfs in het zwembad kunt gebruiken zonder je zorgen te maken dat het beschadigd is. De batterijduur van de luidsprekers is meer dan genoeg om u lang tevreden te houden met uw muziek.

De JBL Flip 5 biedt niet de beste geluidskwaliteit, maar het is nog steeds een fatsoenlijke Bluetooth -luidspreker. De functies zijn minder geavanceerd dan de duurdere JBL Flip 6 -modellen. Wat de prijs betreft, kost de FLIP 5 ongeveer  90 – 110 euro, terwijl de JBL Flip 6 130 kost. Hoewel dit niet de duurste sprekers zijn, voert JBL meestal de verkoop op hun producten uit, dus u krijgt waarschijnlijk korting.

De levensduur van de batterij van de JBL Flip 5 Black is behoorlijk, vooral gezien het feit dat het een draagbare luidspreker is die geen opladen vereist. Het enige nadeel van de luidspreker is dat deze niet is uitgerust met een microfoon, dus u kunt geen oproepen aannemen of chatten met uw stemassistent. Toch is het een goede keuze voor degenen die een geweldig geluidssysteem willen tegen een betaalbare prijs.

De JBL Flip 5 is een cilindrisch vormige luidspreker die rechtop of op zijn kant kan worden geplaatst. De rubberen behuizing voorkomt dat het rolt en het heeft een gaasachtige dekking om het op zijn plaats te houden. Het heeft ook duurzame rubberen uiteinden en een riem aan het ene uiteinde. De FLIP 5 Black is gecategoriseerd als een metgezel voor alle weersomstandigheden, wat betekent dat het kan worden gebruikt in regen, sneeuw of modder.

De FLIP 5 kan een volledige dag muziek spelen voor een volledige lading. Dat is vergelijkbaar met de flip 4, die ongeveer 12 uur kan spelen. De batterijduur van de FLIP 5 hangt af van hoe u het apparaat gebruikt en de hoeveelheid audio die u speelt. De Bluetooth -verbinding is eenvoudig en snel en handhaafde een goed signaal op 75 voet binnenshuis.

Geluidskwaliteit van JBL Flip 5

Als u op zoek bent naar een betaalbare draadloze luidspreker die een behoorlijke sonische kwaliteit biedt, is de JBL Flip 5 Black misschien de perfecte pasvorm. Dit model biedt een afspeeltijd van 12 uur en is IPX7 waterbestendig tot drie voet. De FLIP 5 is ook compatibel met de JBL PartyBoost -functie, waarmee u meerdere JBL -luidsprekers kunt koppelen.

De FLIP 5 wordt geleverd met een 4800 mAh -batterij, die niet erg hoge capaciteit is. Toch is het voldoende om je een paar uur te vermaken, zelfs bij maximaal volume. Er is ook een optie voor snel laden, waarmee u de batterij in slechts 2,5 uur kunt opladen. De levensduur van de batterij wordt ook eenvoudig gevolgd door het LED -statuslicht, dat u vertelt hoeveel batterijduur u nog hebt. Dit model ondersteunt ook Bluetooth v4.0.

Een ander voordeel van de JBL Flip 5 is het waterdichte ontwerp. Met een IPX7 -rating kan deze tot 30 minuten in water worden ondergedompeld zonder enig gevaar van schade. Robuust rubber bedekt zowel de speakers van de luidsprekersbas radiatoren als de oplaadpoort. De poort wordt verzegeld door een rubberen dop, maar u kunt deze openen om een USB-C-kabel in te voegen en uw apparaat op te laden.

Feestboostknop

De JBL Flip 5 Black heeft een unieke feestboostknop. Met deze knop kunt u twee speakers met een partijboost verbinden. Deze functie werkt met meer dan 100 luidsprekers van JBL. De FLIP 5 bevat ook Bluetooth-connectiviteit en een USB-C-oplaadpoort. Helaas heeft het geen AUX -poort. Het ondersteunt ook alleen Bluetooth 4.2. Het ondersteunt echter meerdere audiobestanden.

De JBL Flip 5 Black heeft een aanraakgevoelig oppervlak waarmee u het volume kunt regelen en tot vier luidsprekers tegelijk kunt verbinden. De luidspreker beschikt ook over een aan/uit -schakelaar en een Bluetooth -parenknop op het achterpaneel. De luidspreker beschikt ook over een USB-C-poort. De knoppen op het achterpaneel lichten op, waardoor het gemakkelijk is om ze in het donker te vinden.

De JBL Flip 5 Black wordt geleverd met een mono -luidspreker, maar de PartyBoost -functie stelt u in staat om de luidspreker in een stereo te veranderen. De luidspreker beschikt ook over de aanpassing van de bas. Om dit te doen, moet u de Bluetooth -knop en de minusvolumeknop ongeveer 10 tot 15 seconden ingaan. Hiermee wordt de laagfrequente modus ingeschakeld, die een kleine basboost toepast.

Anker soundcore flare 2

De Anker Soundcore 2 is een geweldige binnenluidspreker die minder dan 50 euro kost. Het ondersteunt ook appels Siri en Google Assistant. Aan de andere kant is de JBL Flip 5 een vrij compacte en luide luidspreker. Het kan binnen of buiten worden gebruikt en is lichtgewicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *