Kerstboom kopen? Dit is de top 4 met beste kunstkerstbomen

Een kerstboom kopen is eigenlijk de leukste bezigheid van het jaar. Dit betekent namelijk dat de kerstdagen niet meer zo lang op zich laten wachten. Een kunstkerstboom is de meest duurzame en voordeligste optie. Je kunt deze bomen namelijk elk jaar weer opnieuw gebruiken. Kunstkerstbomen zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Wil je een imitatie kerstboom kopen? Dit zijn de mooiste kunst kerstbomen van dit moment.

Dit zijn de 3 mooiste imitatie kerstbomen van dit moment

 

Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 150 cm

 

Deze kerstboom is niet van echt te onderscheiden en vormt in december het middelpunt van jouw huiskamer. De boom is voorzien van een handig scharniersysteem waardoor je de kerstboom heel eenvoudig en snel kunt opzetten. De naalden zijn gemaakt van zacht materiaal. Dat geeft deze kerstboom van 150 cm een natuurgetrouwe uitstraling. Na het uitvouwen van de takken hoef je alleen nog maar te zorgen voor de ballen en de verlichting.

 

Hoogte                                   : 150 cm

Diameter uitgevouwen   : 095 cm

Inclusief verlichting         : Nee

Inclusief voet                       : Ja

Aantal takken                      : 340

Binnen of buitengebruik : Binnen

Brandvertragend               : Ja EN71-2 gecertificeerd

 

AG Store Inklapbare KunstKerstboom 210 cm

 

Deze kunstkerstboom is vervaardigd uit 2 soorten imitatie takken waardoor de boom niet van een echte spar te onderscheiden is. De takken zijn flexibel en dicht opeen geplaatst. Daardoor kun je de boom vormen zoals jij dat wilt en heb je geen last van open ruimtes. Omdat deze kunstkerstboom uit 3 inklapbare delen bestaat is deze in een handomdraai op te zetten. Daarvoor heb je geen extra gereedschap nodig. De voet van deze boom is voorzien van bescherming. Je kunt hem dus zonder risico op elke ondergrond plaatsen.

 

Hoogte                                   : 210 cm

Diameter uitgevouwen  : 120 cm

Inclusief verlichting        : Nee

Inclusief voet                      : Ja

Aantal takken                     : 1160

Binnen of buitengebruik : Binnen

Brandvertragend              : Nee

 

Everlands Imperial Pine Kunstkerstboom 210 cm

Wil je een grote kerstboom kopen om deze kerstperiode eens flink uit te pakken? Dan zit je met deze kunstkerstboom met een hoogte van 210 cm zeker goed. De boom heeft een imposante, maar ook een realistische uitstraling. De prachtige vorm zorgt ervoor dat de kerstballen en de versiering nog beter tot zijn recht komen. De boom is voorzien van scharnieren. Daardoor kun je de kerstboom met zachte naalden en takken moeiteloos opzetten en op de voet plaatsen. Deze kerstboom van kunststof met een gewicht van 5 kilo heeft makkelijk buigbare takken die je alleen nog maar in model hoeft te brengen.

 

Hoogte                                   : 210 cm

Diameter uitgevouwen  : 137 cm

Inclusief verlichting        : Nee

Inclusief voet                      : Ja

Aantal takken                     : 770

Binnen of buitengebruik : Binnen

Brandvertragend             : Ja EN71-2 gecertificeerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *