Beste Keukenprullenbak Kopen? Top 3 Extra informatie en Prijzen [2022]

#1 Homra Nexo Afvalscheiding Sensor Prullenbak €176,95

De Homra Nexo Afvalscheiding Sensor keukenprullenbak is de perfecte oplossing voor een druk huishouden met veel mensen. Hij heeft drie compartimenten, waarvan twee van 12 liter en één van 48 liter. De infraroodsensor kan worden gebruikt om het deksel automatisch te openen.

Deze prullenbak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om strak, modern en elegant te zijn.

De Homra Nexo Afvalscheiding Sensor Prullenbak is een moderne en innovatieve prullenbak met een infrarood sensor. Het heeft drie compartimenten – 2x12L + 48L – en het is ontworpen in een drietal kleuren.

De Homra Nexo Afvalscheiding Sensor Prullenbak is de perfecte aanvulling op elk huis, kantoor of openbare ruimte. Hij is gemaakt van duurzaam kunststof, beschikt over een infraroodsensor en heeft drie vakken voor verschillende soorten afval.

De Homra Nexo is een prullenbak die je afval in drie verschillende compartimenten scheidt. Een voor recycling, een voor voedselverspilling en een voor al het andere.

De Homra Nexo is ontworpen om u te helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen door meer te recyclen en minder afval naar de stortplaats te laten gaan.

Het ontwerp van deze prullenbak is geüpdatet om het er strakker en moderner uit te laten zien. Het wordt ook geleverd met een nieuwe infraroodsensor die het deksel automatisch opent als je ernaartoe loopt.

 • Deze prullenbak ziet er perfect uit als aanvulling op elke keuken, woonkamer of kantoor.

 • Deze prullenbak is mooi en gebruiksvriendelijk met een sensor openend deksel.

 • Het grote bovenste compartiment is geschikt voor meer afval, terwijl het kleinere onderste compartiment perfect is voor blikjes, flessen, kopjes en meer.

 • Groot bovenvak opent automatisch met een handbeweging.

 • Dubbel openend, zelfledigend ontwerp maakt het gemakkelijk om elke rommel op te ruimen.

 • Duurzaam, licht en stijlvol ontwerp, perfect voor elke ruimte.

 • Deze vuilnisbak is perfect voor elke kamer en is geweldig voor op kantoor.

 • De prullenbak heeft een prachtig ontwerp dat elke kamer esthetisch aantrekkelijker maakt.

 • Het openen van een compartiment bovenop de prullenbak kost weinig moeite.

#2 Loftey Sensor Prullenbak 60 Liter €124,95

De Loftey sensor prullenbak is een stijlvolle, praktische en hygiënische afvalbak. Hij is gemaakt van roestvrij staal en heeft een inhoud van 60 liter. De sensor werkt met een bewegingssensor die detecteert wanneer iemand de afvalbak nadert.

De Loftey prullenbak is perfect voor elke keuken of kantoorruimte. Het heeft een strak Scandinavisch design dat past in elke moderne woning of kantooromgeving.

De sensor werkt met bewegingssensoren om te detecteren wanneer iemand de prullenbak nadert, waarna deze automatisch opengaat zodat ze hun afval kunnen weggooien. Er zijn twee compartimenten in de Loftey prullenbak, één voor recycling en één voor voedselverspilling.

De Loftey sensor prullenbak is een praktische, stijlvolle en hygiënische afvalbak. Het heeft een roestvrijstalen afwerking en twee verschillende maten beschikbaar.

De Loftey sensor prullenbak is een touch-free afvalbak wat hem erg praktisch maakt in de keuken. Je hoeft je geen zorgen te maken over de rommel die je zou maken bij het legen, want het deksel opent automatisch met slechts één handbeweging.

De prullenbak heeft twee formaten beschikbaar: 60 liter en 30 liter. Het grotere formaat is perfect voor huishoudens met meer mensen of voor mensen die regelmatig op bezoek komen.

De Loftey sensor prullenbak is de perfecte oplossing voor mensen die hun keuken schoon en netjes willen houden. De prullenbak is stijlvol, praktisch en hygiënisch. Het Scandinavische design zal schitteren in je keuken.

De Loftey sensor prullenbak heeft een inhoud van 60 liter en kan worden gescheiden in twee compartimenten van 30 liter – een voor recycling en een voor afval. Zo kun je je afval op een duurzamere manier scheiden. De sensoren detecteren wanneer je in de buurt van de prullenbak bent en gaan automatisch open, zodat je hem niet met je handen hoeft aan te raken. Dit zal u helpen uw handen schoon te houden en mogelijke besmetting van voedsel of iets anders op de vloer te voorkomen.

 • Scandinavisch design zal de stijl van uw keuken versterken.

 • Het automatische deksel is praktisch en hygiënisch, zodat er geen rommel ontstaat.

 • De moderne touch maakt de sensor prullenbak perfect voor elk huishouden.

 • Elk Scandinavisch geïnspireerd designdetail is gewoon perfect.

 • De capaciteit van 60 Lit gaat lang mee en is gemakkelijk te gebruiken.

 • Sensor prullenbak heeft een stijlvol, praktisch en hygiënisch ontwerp dat perfect zal staan in je keuken.

 • Stijlvol en praktisch Scandinavisch design.

 • De deksel gaat automatisch voor je open en dicht zodra je wegloopt van de sensor prullenbak, zo hoef je een vuile prullenbak met ziektekiemen niet meer aan te raken.

 • Het formaat is perfect voor elke kleine keuken en het blad is meer breed dan diep, dus het neemt ook niet veel aanrechtruimte in beslag.

#3 Sensor Prullenbak RVS 50 liter Homra €99,95

De sensor prullenbak met een inhoud van 50 liter is perfect voor thuisgebruik. Het heeft een luxe uitstraling en is handig en hygiënisch in gebruik. Het sluit automatisch het deksel wanneer u klaar bent met de prullenbak. U hoeft het deksel nooit meer aan te raken!

De sensor prullenbak is gemaakt van roestvrij staal waardoor hij jarenlang meegaat, ook als je een zware gebruiker bent. Het design is strak en modern en past dus in elke kamer van je huis.

Deze sensor prullenbak heeft een inhoud van 50 liter waardoor je hem minder vaak hoeft te legen dan andere afvalbakken. Het heeft ook een infraroodsensor die weet wanneer je handen in de buurt van de afvalbak zijn, zodat het deksel automatisch voor je opengaat als je iets wilt weggooien.

Het is een sensor prullenbak, wat betekent dat hij een infrarood sensor heeft en automatisch de deksel opent als je er dichtbij komt. Het deksel sluit zacht en zacht als je er vanaf loopt.

Het ontwerp is strak, elegant en modern. Het heeft een mooie zilveren afwerking die past bij elk keuken- of badkamerdecor.

De Sensor Prullenbak RVS 50 liter Homra is de ideale prullenbak voor thuis en op kantoor. Het heeft een sensor die het deksel automatisch opent wanneer je het nadert en het sluit na gebruik. De deksel is gemaakt van roestvrij staal en is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

Het gebruik van deze prullenbak heeft veel voordelen. Hij is handig, hygiënisch, heeft een luxe uitstraling, neemt weinig ruimte in beslag en is makkelijk schoon te maken.

 • Handig in gebruik en met een luxe uitstraling.

 • Geweldig voor thuis en op kantoor

 • De 1 sensor prullenbak met een inhoud van 50 liter. Handig en hygiënisch in gebruik en met een luxe uitstraling.

 • Ideaal voor thuis en op kantoor!

 • Krachtige geursensortechnologie die ervoor zorgt dat het deksel opengaat wanneer je de prullenbak nadert.

 • Bij het openen van het deksel komt er een frisse citrusgeur vrij om nare geurtjes in je keuken, woonkamer of kantoor te elimineren.

 • Deze prullenbak met 1 sensor is het perfecte hulpmiddel om georganiseerd en schoon te blijven.

 • Werkt zonder poespas.

 • Met zo’n strakke, moderne uitstraling is het de musthave voor elke kamer van je huis of kantoor.

 • Wordt geleverd in verschillende kleuren voor opties die passen bij uw decorstijl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *