Laptop standaard kopen? Dit zijn beste standaards voor laptops

Met een laptop standaard vind je altijd de juiste houding wanneer je werkt met jouw notebook. Aan de keukentafel of het bureau, maar ook wanneer je buiten of vanaf de bank wilt werken. Een goede lichaamshouding is belangrijk. Zo voorkom je nek-, schouder en rugklachten. Een laptop standaard is ergonomisch gevormd en verstelbaar. Daardoor bevindt het beeldscherm van de computer zich altijd op de juiste hoogte. Ze zijn net zoals jouw laptop makkelijk mee te nemen. Wat zijn de beste laptopstandaards van dit moment?

De 3 beste verstelbare laptop standaards van dit moment

Voomy Office Laptop Standaard

De laptop standaard van Voomy kun je thuis, onderweg en op kantoor gebruiken. De aluminium standaard is licht van gewicht waardoor je hem makkelijk met je meeneemt. Deze standaard voor laptops is ergonomisch gevormd en ruim verstelbaar in 6 verschillende hoogtes. Deze laptopstandaard is geschikt voor laptops met een beeldschermformaat tot 17 inch. Door het innovatieve design wordt voorkomen dat jouw computer oververhit raakt.

Gewicht                                    : 296 gram

Materiaal                                : Aluminium

Verstelbaar                            : Ja 6 standen

Ergonomisch gevormd     : Ja

Maximum schermformaat   : 17 inch

Minimum schermformaat    : 9 inch

Inklapbaar                             : Ja

 

Holdy Laptopstandaard Universeel

Deze universele laptop standaard van Holdy kun je gebruiken voor laptops tot 17,6 inch en tablets. Door het ergonomische design ben je altijd verzekerd van een verantwoorde lichaamshouding. Door de 6 verschillende hoogtes vind je altijd de juiste afstand vanaf het laptop beeldscherm. De standaard is makkelijk inklapbaar tot een dikte van 1,4 cm. De standaard is gemaakt van aluminium en daardoor licht van gewicht. Door de anti-slip voetjes en de magneet blijven zowel de standaard als jouw laptop altijd stevig op zijn plaats.

Gewicht                                 : 228 gram

Materiaal                             : Aluminium

Verstelbaar                          : Ja 6 standen

Ergonomisch gevormd       : Ja

Maximum schermformaat   : 17,6 inch

Minimum schermformaat    : 9 inch

Inklapbaar                            : Ja

 

LifeGoods Laptop Standaard

 

Ben je op zoek naar een grote laptop standaard? Deze standaard van LifeGoods is geschikt voor laptops tot maar liefst 17 inch. De ergonomische gevormde laptopstandaard plaats je eenvoudig op je bureau en heeft een hoogte van 15 cm. De aluminium standaard is voorzien van ventilatie en doorgangen voor kabels. Wil je deze laptop standaard ook onderweg of op het werk gebruiken? Demonteren doe je snel en eenvoudig in 3 losse onderdelen.

Gewicht                                 : 996 gram

Materiaal                             : Aluminium

Verstelbaar                          : Nee

Ergonomisch gevormd       : Ja

Maximum schermformaat   : 17 inch

Minimum schermformaat    : 10 inch

Inklapbaar                             : Nee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *