LEGO Technic McLaren F1 Kopen? Extra informatie en prijzen

De LEGO Technic McLaren F1 Racewagen Review

McLaren Formule 1 Team raceauto Dit zeer gedetailleerde model van de McLaren Formule 1 Team raceauto is ontworpen door LEGO. Het beschikt over ingewikkelde details en is zeer nauwkeurig. Het bevat ook de coureur en het McLaren Formule 1 Team logo. Het kan een geweldige aanvulling zijn op de collectie van een kind.

Het McLaren F1 model is ontworpen door ingenieurs van de LEGO Groep en McLaren Racing. Het is de eerste LEGO Technic Formule 1 auto en vertegenwoordigt de waarden van het bedrijf en laat fans hun passie voor de sport ontdekken. Het gedetailleerde model heeft een gemodelleerde V6-cilindermotor met bewegende zuigers, stuurinrichting en een differentieelslot. Het is ongeveer vijf centimeter hoog en meet meer dan 25 centimeter lang en 10 centimeter breed wanneer het klaar is.

De nieuwe Lego Technic McLaren Formule 1 Team racewagen is een van de meest opwindende sets die de laatste jaren op de markt zijn gekomen. Hij is voorzien van realistische mechanismen en is de eerste officiële McLaren F1 auto. Hij wordt geleverd in de McLaren 2021 kleurstelling en heeft 1432 onderdelen. Het beschikt ook over werkende stuurwielen en een DRS spoiler. Het is nu verkrijgbaar voor ronde 150 euro.

Het McLaren model ziet er relatief gelikt uit, met coole kleuren en vormen. De vering is echter niet volledig werkend en het uitlaatsysteem is niet zichtbaar. De zijpanelen van het McLaren-model zien eruit als zeilen, die de gebogen oppervlakken van de auto weergeven.

Het McLaren Formule 1 Team werd in 1963 opgericht door Bruce McLaren. Het deed voor het eerst mee aan een Formule 1-race in 1966 en heeft sindsdien 20 F1-wereldkampioenschappen en meer dan 180 grand prix-races gewonnen. Het won ook de 24 uur van Le Mans bij zijn eerste poging, en de Indianapolis 500 drie keer. Het team komt momenteel uit in het FIA Formule 1 kampioenschap en de INDYCAR Series met Pato O’Ward.

1:1 replica

De LEGO Technic McLaren F1 raceauto is een van de meest verwachte TECHNIC sets in de recente geschiedenis. Dit model bevat veel gedetailleerde mechanismen die de auto een zeer realistische uitstraling geven. Het wordt geleverd in de originele verpakking. Als u het als cadeau koopt, zorg er dan voor dat u het voorzichtig opent voordat u de inhoud onthult.

In tegenstelling tot ander Lego speelgoed heeft deze auto bewegende zuigers in de motor. Het heeft ook een volledig gedetailleerd stuur. Het model is geen werkende auto, maar het is stevig genoeg om de bestuurder binnenin te ondersteunen. De LEGO ingenieurs hebben zich ook gericht op nauwkeurige details. Het model staat ruim vijf centimeter hoog en meet twee 5,5 centimeter lang bij 10,5 centimeter breed. Bovendien wordt de McLaren geleverd met een vel sponsorstickers.

Een 1:1 replica van de McLaren F1 race auto is een uitstekend cadeau voor elke Formule 1 fan. De LEGO ontwerpers werkten samen met McLaren Racing om het model te maken. Hierdoor konden beide sets samenwerken en het model tegelijkertijd ontwikkelen. Enkele maanden later verscheen de McLaren F1 Technic auto op de LEGO website.

Ondanks zijn grootte is de LEGO McLaren F1 auto opmerkelijk nauwkeurig. Er staan zelfs sponsorlogo’s op de neus. De Lego Technic serie van Lego speelgoed is een stap hoger dan de gewone Lego lijn. Het model heeft werkende tandwielen, pinnen en andere technische functies.

Instructieboek

Het instructieboek voor de LEGO Technic McLaren F1 Raceauto is 320 pagina’s lang en bevat meer dan 50 stickers. Het instructieboek bevat ook een voorwoord. Er zijn in totaal 11 zakjes met stukken, waaronder vier grote rubberen banden.

Dit model is gemaakt in samenwerking met McLaren Racing, en is een werk van uitmuntende techniek. Het heeft een V6-cilindermotor met bewegende zuigers, evenals ophanging en differentieelslot. Als je de auto in elkaar zet, zul je versteld staan van de aandacht voor detail.

Neus

De neus op dit Lego Technic McLaren F1 automodel is een goede weergave van hoe een echte Formule 1 neus eruit ziet. De luchtinlaten hebben interessante gebogen vinnen bevestigd aan pneumatische elementen die zorgen voor een aangename look. De neus heeft ook kleine panelen die de vorm versterken. Het oranje gedeelte heeft niet de mooie helling die de echte heeft.

De ingenieurs van LEGO hebben bij dit model veel aandacht besteed aan nauwkeurige details. Hij meet 65 cm lang en heeft een nagebouwde V6 motor met bewegende zuigers. De auto heeft ook werkende stuurinrichting en vering, en een speciaal gebeeldhouwde voorvleugel. LEGO heeft ook een doos met handtekeningen van Lando Norris en Daniel Ricciard meegeleverd.

Lego en McLaren hebben samengewerkt om een Lego Technic McLaren F1 auto te maken. Het model is gebaseerd op McLaren’s 2022 F1 auto en bestaat uit 1.432 stukjes. Het heeft een gemodelleerde V6 motor en werkende stuurinrichting en ophanging. De auto is ook uitgerust met een differentieelslot en bewegende achtervleugel voor DRS.

De McLaren FT1 Race Car is een van de meest geanticipeerde sets in het recente geheugen. Het model bevat realistische mechanismen en is ontwikkeld in samenwerking met McLaren Racing. Het wordt aanbevolen dat een volwassene het model in elkaar zet. Voor het in elkaar zetten van het model zijn minimaal twee volwassenen nodig.

Carrosserie

Bij het in elkaar zetten van de LEGO Technic 42141 McLaren Formule 1 Raceauto kun je beginnen met de achteras. De achteras is een ingewikkeld systeem dat stutten bevat om de auto realistische vering te geven. Niet elke LEGO fan zal bekend zijn met dit onderdeel, maar het zorgt voor de beste vering van elke F1 auto, en is essentieel voor de goede werking van het model. Als je dit onderdeel hebt voltooid, kun je vervolgens de ruggengraat van de McLaren bevestigen, en tot slot de motor toevoegen.

De carrosserie van de McLaren is waarschijnlijk het spannendste deel van de bouw, en omvat een voorvleugel, zijpanelen, splitters en een spoiler. Het bevat ook veel stickers voor de verschillende onderdelen van de auto, maar die zijn soms moeilijk goed aan te brengen.

McLaren Racing en LEGO Australië hebben samengewerkt om dit levensgrote model te maken, dat is gebaseerd op de McLaren MCL35M raceauto. Het model is ontworpen om McLaren’s geavanceerde technologie en baanbrekende ontwerp te weerspiegelen. Het zal te zien zijn tijdens de Grand Prix van Australië in 2022 in Albert Park, Melbourne.

De LEGO Technic McLaren F1 Raceauto is ontworpen in samenwerking met McLaren Racing en bestaat uit vijf afzonderlijke onderdelen. De carrosserie bevat de iconische papaja-kleurstelling van de auto. De carrosserie heeft ook een halo.

Opzoek naar de beste LEGO Technic McLaren F1 prijzen op bol? 

Productenscanner.nl zoekt het voor u uit. hieronder staan de producten met de beste prijs momenteel op bol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *