Lichtsnoer buiten kopen? De beste lichtsnoeren voor buitengebruik

De dagen worden weer donkerder. Het is dus tijd om een lichtsnoer buiten te kopen. Deze verlichting creëert direct een warme en sfeervolle ambiance. Een lichtsnoer voor buiten zorgt er natuurlijk ook voor dat de woning of de tuin meer verlicht is. Daardoor heb je minder last van donkere hoekjes. Dit draagt op zijn beurt ook bij aan de veiligheid. Maar, een lichtsnoer kopen voor buiten doe je natuurlijk vooral om de gezellige sfeer die het brengt. In de winter, maar natuurlijk ook in de zomer als je de avonden vooral buiten doorbrengt.

Beste Lichtsnoeren Buiten

Soothe Lichtsnoer met Afstandsbediening

Dit LED lichtsnoer is geschikt voor buiten maar kun je natuurlijk ook binnen gebruiken. Het snoer heeft een lengte van 10 meter en kan worden bediend met een afstandsbediening. Daarmee kun je 8 verschillende lichteffecten instellen. Je hoeft niet bang te zijn voor regen of vocht. Deze lichtsnoer met 100 lampjes voor buiten is waterdicht en werkt op batterijen.

Aantal lampjes : 100
Lengte : 10 meter
Kleur licht : Warm wit
Aantal lichteffecten : 8
Voedingstype : Batterijen
Waterdicht : Ja
Met afstandsbediening : Ja
Materiaal lampjes : Kunststof

A Sunny Day Lichtsnoer voor Buiten

Deze mooie lichtsnoer voor buiten is voorzien van 25 grote led lampen die jouw tuin of veranda voorzien van een warm en wit licht. Je creëert dus in een handomdraai een warme ambiance. Deze lichtsnoer heeft een lengte van 7,5 meter. Om de 30 cm is een lamp geplaatst. De behuizing is geheel stof- en waterdicht waardoor je de snoer met een gerust hart buiten kunt laten hangen. Deze lichtsnoer van A Sunny Day heeft een koppelstuk waardoor je ook meerdere lichtsnoeren voor buiten aan elkaar vast kunt maken.

Aantal lampjes : 25
Lengte : 7,5 meter
Kleur licht : Warm wit
Aantal lichteffecten : 1
Voedingstype : Netsnoer
Waterdicht : Ja
Met afstandsbediening : Nee
Materiaal lampjes : Kunststof

Aigostar 10VRV Lichtsnoer voor Buitengebruik

Deze prachtige lichtsnoer mag niet ontbreken tijdens een gezellig tuinfeest of onder de veranda. Wil je de tuin voorzien van wat extra warm licht? Ook dan biedt deze waterdichte lichtsnoer met 10 lampen uitkomst. De snoer heeft een totale lengte van 8 meter en kan eenvoudig worden aangesloten op het lichtnet. Opladen of batterijen is dus niet nodig. De lampjes geven helder wit licht en zijn vervaardigd uit sterk en duurzaam kunststof materiaal.

Aantal lampjes : 10
Lengte : 8 meter
Kleur licht : Wit
Aantal lichteffecten : 1
Voedingstype : Netsnoer
Waterdicht : Ja
Met afstandsbediening : Nee
Materiaal lampjes : Kunststof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *