Logitech M185 Kopen? Extra informate en Prijzen

De Logitech M185 draadloze geavanceerde optische muis

De Logitech M185 Wireless Advanced Optical Mouse biedt betrouwbare draadloze connectiviteit en is voorzien van een optische sensor met hoge resolutie voor nauwkeurige bewegingen. De muis heeft een lange batterijlevensduur met slechts één AA-batterij en is uitgerust met een USB nano-ontvanger voor eenvoudige aansluiting op een computer. De muis heeft een full-size ergonomische vorm en een comfortabele en duurzame grip waarmee u hem langdurig kunt gebruiken.

Draadloze muis
Als u op zoek bent naar een draadloze muis voor uw Logitech M185-computer, kunt u niet misgaan met de Logitech MX150. Deze eenvoudige muis heeft een draadloze ontvanger met een betrouwbare verbinding en een batterijlevensduur van 12 maanden. Als u op zoek bent naar slimme technologie die uw leven gemakkelijker maakt, is de Logitech MX150 een uitstekende keuze.

De Logitech M185 draadloze muis heeft een compact ontwerp dat perfect is voor onderweg en voor kantoorgebruik. De muis heeft een lange batterijlevensduur en werkt op AA-batterijen. De muis is ook uiterst gebruiksvriendelijk, met een comfortabele voorgevormde vorm en functionaliteit voor links/rechts. Bovendien past hij gemakkelijk in een laptoptas.

De Logitech M185 draadloze muis heeft een draadloos bereik van 25 meter. Dit maakt hem ideaal voor werk in kleine ruimtes of bureaus. Hij is licht en klein, dus ideaal voor onderweg, maar geen goede keuze voor mensen met grote handen. Logitech biedt ook een grotere versie van de muis, de M190, voor dezelfde prijs.

De Logitech M185-muis is ook geweldig voor tijdelijk werk, zoals onderweg werken aan een spreadsheet. Als u een mobiele professional bent, biedt de M185-muis betrouwbare draadloze connectiviteit en een optische sensor met hoge resolutie. De muis heeft ook een USB nano-ontvanger en een ergonomische vorm voor langdurig comfort.

Deze muis biedt betrouwbare draadloze prestaties met een handige plug-and-play-installatie. De batterij gaat 12 maanden mee en heeft een aan/uit-schakelaar om de batterij te sparen. Het bevat ook een kleine draadloze ontvanger die geen software hoeft te installeren en geen gedoe om aan te wennen. Ondanks zijn kleine formaat betekent de geavanceerde draadloze 2.4GHz-connectiviteit van de muis dat gegevens snel en betrouwbaar worden verzonden.

Gamingmuis

De Logitech M185 is een gaming muis met een draadloze ontvanger die tot 1000 DPI ondersteunt. Het is een stevige, compacte muis met een lange batterijlevensduur. Hij beschikt ook over een slimme slaapstand om de batterij te sparen. De muis wordt geleverd met een draadloze ontvanger die compatibel is met verschillende gaming platforms, waaronder pc’s, Macs en Linux. Hij is ook gemaakt om lang mee te gaan, dankzij de kwaliteitsmaterialen en klikkende knoppen.

De Logitech M185-muis heeft een draadloos bereik tot 25 meter, ideaal voor werk van dichtbij. Dankzij het compacte formaat is hij gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Hij past ook in de meeste laptoptassen. Of u nu thuis of op kantoor bent, de M185 houdt u comfortabel tijdens het spelen van uw favoriete games.

Deze muis is gemaakt door Logitech, een van ’s werelds grootste fabrikanten van randapparatuur. Het biedt een uitgebreide productlijn, en zijn gaming muizen zijn meestal stevig gebouwd en hebben goede sensor prestaties. U zult echter voorzichtig moeten zijn met de kabel, omdat deze de neiging heeft in de knoop te raken.

De Logitech M185 draadloze muis wordt geleverd met een plug-and-play ontwerp, en beschikt over een 1000 dpi scrollwiel. De muis is ook compatibel met 2,4-GHz draadloze technologie. Het biedt ook snelle gegevensoverdracht met vrijwel geen vertragingen. De muis beschikt ook over een aan/uit-schakelaar en een slimme slaapstand.

Logitech heeft een solide serie muizen, en de G Pro X SUPERLIGHT is licht en comfortabel in gebruik. De muis heeft twaalf aanpasbare knoppen en voelt solide aan. De lage klikvertraging en consistente sensor maken het een ideale muis voor verschillende gebruikers.

Draagbaar

De Logitech M185 is een lichtgewicht, draadloze muis die is ontworpen voor kantoor- en persoonlijk gebruik. Hij beschikt over plug-and-play draadloze connectiviteit met een nano-ontvanger die in elke USB-poort past. De muis is compatibel met Windows, macOS, Chrome OS en Linux. Hij heeft een comfortabel voorgevormd ontwerp dat zowel links- als rechtshandig gebruik mogelijk maakt en wordt beschermd door een beperkte hardwaregarantie van drie jaar.

De M185 is een lichtgewicht en comfortabele muis met een optische sensor voor zeer nauwkeurige bewegingen. Hij is ontworpen voor kleinere tot middelgrote handen en is klein genoeg om in een laptoptas te passen. Hij is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hij is verkrijgbaar bij Amazon.

De Logitech M185 muis heeft een draadloos bereik van 25 meter, waardoor hij geschikt is voor werk van dichtbij. Deze muis is vooral handig in kleine ruimtes of op een krap bureau. Hij is ook klein genoeg om in een laptoptas te passen, waardoor hij perfect is voor op reis.

Opzoek naar de beste Logitech M185 prijzen op bol? 

Productenscanner.nl zoekt het voor u uit. hieronder staan de producten met de beste prijs momenteel op bol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *