Mario Kart 8 Kopen? Extra informatie en prijzen

Mario Kart 8 Deluxe is verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc. Kijk voor meer informatie op Nintendo of de Nintendo wiki. Daarnaast kun je meer lezen over de Splatoon-personages in het spel en de Drift-mechanica. Er is veel om van te houden in dit vervolg op Mario Kart 7.

Opzoek naar de beste Mario Kart 8 prijzen op bol? 

Productenscanner.nl zoekt het voor u uit. Onderin de blog staan de producten met de beste prijs momenteel.

Boosterbaanpas

Als je extra content in Mario Kart 8 Deluxe wilt spelen, kun je de Booster Course Pass kopen voor 25 euro  in de Nintendo eShop. Je kunt ook gratis van deze DLC genieten als je een Nintendo Switch Online plus Expansion Pack-abonnee bent. Deze DLC bestaat uit 48 extra banen, waarvan de meeste uit eerdere Mario Kart-games komen.

De eerste golf Booster Course Pass werd afgelopen december gelanceerd en was een groot succes. Veel spelers waren enthousiast om deze nieuwe banen uit te proberen. Deze banen zijn onder andere de DS Shroom Ridge, de GBA Snow Land en de Sky-High Sundae, wat de eerste baan in de serie is.

Nieuwe parkoersen

In de aankomende Mario Kart 8 Deluxe game zitten acht nieuwe banen. De nieuwe zijn geremasterd van de originele versies. De eerste golf van deze banen werd in maart uitgebracht. Het bevatte nieuwe banen zoals Ninja Hideaway, Paris Promenade en Tokyo Blur. Tussen nu en 2023 staan nog vier waves gepland.

De Booster Course Pass, die beschikbaar is voor Nintendo Switch, voegt 12 nieuwe banen toe aan de game. De Booster Course Pass voegt ook nieuwe muziek en 48 bekers toe. Dit uitbreidingspakket bevat ook geremasterde versies van Mario Kart Tour-cursussen zoals de DS Shroom Ridge en GBA Snow Land. Er zijn ook nieuwe muziekarrangementen voor Mario Kart 8 Deluxe.

Splatoon-personages

De nieuwste Mario Kart-game op de Nintendo Switch brengt de populaire Splatoon-personages naar de game, evenals nieuwe kaarten en personages. Deze personages omvatten zowel mannelijke als vrouwelijke Inklings uit de Splatoon-serie, die speelbare racers zijn. Het spel bevat ook een Splatoon-thema amiibo, waarmee nieuwe Inkling-thema-items kunnen worden vrijgespeeld.

De Splatoon-personages zijn ook beschikbaar in Mario Kart 8 Deluxe, dat hetzelfde personagerooster heeft als zijn Wii U-tegenhanger. Je kunt kiezen uit drie verschillende Splatoon-personages om mee te racen, evenals een reeks andere personages en voertuigen.

Crazy 8 kaart

Mario Kart 8 Deluxe is een nieuwe racegame met acht nieuwe maps. De eerste is de Crazy 8-kaart, die acht voorwerpen rondom je voertuig spawnt. Net als de Lucky 7-kaart is de Crazy 8 alleen beschikbaar voor door de speler bestuurde personages. Het is echter niet beschikbaar in de battle mode.

Het is een van de moeilijkere circuits in Mario Kart 8 Deluxe. Het bevat veel kuilen, bochtige bochten en zanderige oppervlakken. Het is een leuk circuit, maar het kan voor sommige spelers behoorlijk frustrerend zijn. Spelers zullen zich de hele weg moeten concentreren op hun racevaardigheden.

De geheime routes in de game bieden een paar voordelen ten opzichte van de standaard Mario Kart tracks. Voor sommige van deze sluiproutes is een speciaal boost-item nodig, maar ze kunnen het verschil betekenen tussen de eerste en tweede plaats. Hoewel ze niet gemakkelijk te vinden zijn, helpen ze je kostbare seconden te besparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *