Nike Air Force 1 Kopen? Extra informatie en Prijzen

De Nike Air Force 1 Lux viert de 25e verjaardag van de AF1

Opzoek naar de beste Nike Air Force 1 prijzen op bol? 

Productenscanner.nl zoekt het voor u uit. Onderin de blog staan de producten met de beste prijs momenteel.

Ter ere van het 25 -jarig jubileum van de Nike Air Force 1 heeft Nike een luxe versie van de AF1 uitgebracht om de gelegenheid te vieren. De luxe versie heeft een luxer gevoel dan het standaardmodel. Het heeft ook een veterafsluiting. Deze schoen is een must-have voor elke sneakerhead.

De Nike Air Force 1 Crocodile Lux is gemaakt om de 25e verjaardag van de AF1 te vieren. Het was de duurste Nike -schoen die ooit in de detailhandel werd verkocht. Het was volledig gemaakt van echte krokodillenhuid en bevatte gouden kanten Dubraes en tips. Het werd gemaakt in Italië.

Het komt in mat zwart, paars en glanzend zwart. Dit paar is gemaakt voor model Christy Plott, die bekend staat als de koningin van Alligator. Jake Ferrato, de maker van JBF-douane, heeft in het verleden Croc-Dipped AF1’s gedaan.

Bekend om zijn unieke look, is de Air Force 1 een van de meest iconische sneakers ter wereld. Het was een enorm succes met Nike -fans wereldwijd. Het is een van de best verkochte sneakers van het bedrijf. Het beschikt over klassieke functies en een futuristisch ontwerp. De alligatorafdruk aan de achterkant voegt een coole aanraking toe aan de sneakers.

De entourage cast kreeg 100 paar van deze sneaker tijdens een aflevering van de show. De sneakers waren te zien in de show en werden uitgebracht op 16 januari 2009. Ze verkochten voor een gemiddelde van $ 4.000 maar werden soms verkocht voor meer. Deze schoen is ook zeldzamer en heeft een wederverkoopwaarde van vijf gronden.

Craig Sager, de ontwerper van de Air Force 1, is onlangs overleden. Hij stond bekend om zijn pakken met wilde patronen en zijn luchtmacht 1 was geen uitzondering. Het bevatte een Paisley -patroon en maakte deel uit van de liefdadigheidsveiling voor Sagerstrong. In de nasleep van de dood van Sagers werd een aantal schoenen geveild. De opbrengst ging naar Sagerstrong, een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met kanker.

De Air Force 1 is misschien wel de beroemdste sneaker in de geschiedenis. De high-top wandelende laars-geïnspireerde stijl introduceerde luchttechnologie in de tussenzool. Een paar jaar later debuteerde de schoen op de markt als een hoge top. Het werd al snel een populaire sneaker in stedelijke gebieden, en het werd een van ’s werelds meest iconische sneakers.

De AF1 is een iconische schoen in de NBA. Het is door veel spelers gedragen voor professioneel en straatgebruik. Het wordt ook gebruikt in mode- en vrijetijdskleding. De NBA heeft zelfs AF1’s gedragen in games. Maar de AF1 heeft een veel hogere status in de wereld dan op het veld.

De Alligator Air Force 1 was een samenwerking tussen Nike en A-koude-wall*. De samenwerking ging in première tijdens London Fashion Week en werd vervolgens uitgebracht via een pop-up. Hoewel de schoenen in kleine aantallen werden geproduceerd, stegen ze snel in waarde op de Resell -markt.

De Nike Air Force 1 Crocodile Lux werd uitgebracht ter ere van het 25 -jarig jubileum van de AF1 en was de duurste winkelversie van de schoen tot nu toe. Het werd vervaardigd in Italië en bevatte echte krokodillenhuid en gouden kanten tips. De schoen was ook een van de duurste schoenen die ooit door Nike werd vrijgegeven.

De Crocodile Edition Air Force 1 van de limited-editie werd in 2007 uitgebracht en is gemaakt met premium krokodil leer. De schoen heeft ook een met leer beklede lucht- en gestructureerde buitenzolen. De Lux-editie is ook versierd met vergulde kanten tips en een 24K Gold Keychain. Bovendien wordt het geleverd met een cederschoenboom en een stofzak.

De Air Force 1 is ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren en ontwerpen. Er is een groene kleurvariant met felgroen aan de teen. Deze sneakers zijn gemaakt van een hoogwaardig leer met een matte afwerking. Veel mensen dragen deze schoenen liever in de zomer. Als je op zoek bent naar een sneaker die bij je outfit past, dan zijn dit een geweldige keuze.

Deze versie wordt beschouwd als de meest luxueuze luchtmacht 1. De doos is gemaakt van taai materiaal en elk paar is afzonderlijk genummerd. De schoenen worden ook geleverd met cedar houten schoenbomen en een sneak peek video. Deze schoenen zijn verkrijgbaar in heren-, dames- en kindermaten.

De krokodil lux herdacht de 25e verjaardag van de luchtmacht 1. Dit was de duurste Nike Air Force 1 die in de detailhandel werd verkocht. De schoen was ontworpen in Italië en bevatte echte krokodillenhuid en gouden kanten tips. De schoen is verkocht voor $ 2.000.

Een speciale editie van de Nike Air Force 1 is gemaakt voor de cast van de HBO -show entourage. De acteurs en bemanning van de show ontvingen 100 paar van deze sneakers. Naast de eigenlijke sneakers heeft Nike een limited edition -box gemaakt met een speciaal logo dat verwees naar de shows van de shows. De doosversies zijn zeldzamer dan de reguliere en hebben een wederverkoopwaarde van vijf grand.

Nike vierde het 25 -jarig jubileum van de Air Force 1 en besloot de klassieke sneaker in luxe materialen te wikkelen voor een speciale druppel. Met behulp van Crocodile en Anaconda -huid werd deze speciale editie gemaakt in Italië en verkocht voor $ 2.000 per stuk.

Virgil Ablohs Air Force 1s zijn populair bij fans. De gerenommeerde ontwerper, die ook verantwoordelijk is voor populaire merken zoals Off-White (TM), werkte samen met Nike voor dit ontwerp. De resulterende sneakers waren alleen beschikbaar in de MOMA -ontwerpwinkel en elk paar bevatte een paar speciale editie sokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *