Onkruidborstel kopen? Dit zijn de meest functionele borstels voor het verwijderen van onkruid

Heb je een bosmaaier en wil je het onkruid tussen de regels of stenen makkelijk verwijderen? Dan biedt deze universe onkruidborstel van Kibani veel mogelijkheden. De borstel heeft een diameter van 150 mm en een asgat van 24,5 mm. Daardoor zijn ze universeel bruikbaar voor bosmaaiers. De stalen borstel roteert met 10.000 toeren per minuut. Je kunt deze onkruidborstel voor de bosmaaier ook gebruiken als grastrimmer.

Beste Onkruidborstels

Kibani Onkruidborstel voor Bosmaaier Universeel

Heb je een bosmaaier en wil je het onkruid tussen de tegels of stenen makkelijk verwijderen? Dan biedt deze universe onkruidborstel van Kibani veel mogelijkheden. De borstel heeft een diameter van 150 mm en een asgat van 24,5 mm. Daardoor zijn ze universeel bruikbaar voor bosmaaiers. De stalen borstel roteert met 10.000 toeren per minuut. Je kunt deze onkruidborstel voor de bosmaaier ook gebruiken als grastrimmer.

Diameter borstel : 150 mm
Gewicht : 500 gram
Materiaal : Staal
Grastrimmer functie : Ja
Past op bosmaaier of kantenmaaier : Ja

Güde GRF 401 Elektrische Onkruidborstel

Deze elektrische onkruidborstel op een steel is makkelijk te bedienen en houd jouw terras en oprit vrij van onkruid. Deze 400 watt onkruidborstel wordt geleverd met 2 borstels voor het effectief verwijderen van begroeiing én mos tussen de bestrating. De steel van deze elektrische onkruidborstel is verstelbaar van 89 tot en met 114 cm. De borstel is voorzien van een spatscherm zodat je niet vies wordt tijdens het werk of onkruid verwijderen.

Diameter borstel : 110 mm
Gewicht : 2900 gram
Materiaal : Staal
Verstelbare steel : Ja
Wattage : 400 Watt
Voedingstype : Netsnoer

SlimShop Onkruidborstel van Nylon

Met deze borstel heb jij nooit geen last meer van ongewenst onkruid in de tuin, op het terras of ergens anders tussen de bestrating. Je gebruikt deze borstel in combinatie met jouw eigen bosmaaier of grastrimmer. De adapter die je nodig hebt wordt meegeleverd. De onkruidborstel is voorzien van sterke en slijtvaste nylon draden en roteert met een toerental van 10.000. Deze borstel voor het verwijderen van onkruid heeft een diameter van 20 cm.

Diameter borstel : 200 mm
Gewicht : 817 gram
Materiaal : Nylon
Grastrimmer functie : Ja
Past op bosmaaier of kantenmaaier : Ja met adapterset

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *