Opblaasbare jacuzzi kopen? De top 9 beste jacuzzi’s voor jouw home spa

Een opblaasbare jacuzzi kopen is altijd een goed idee. Maar waar moet je op letten als je graag een bubbelbad wilt op jouw terras? Jacuzzi’s zijn ontzettend populair en dat is niet zo verwonderlijk. Deze luxe opblaasbare home spa’s zijn namelijk heel betaalbaar. Daarnaast zijn ze voorzien van allerlei praktische functies. Zoals een verwarming en diverse jetstreams.

Als je een opblaasbare jacuzzi wilt kopen, wil je natuurlijk wél weten wat de beste baden van dit moment zijn. Zo weet je zeker dat je lekker kunt ontspannen na een lange dag werken. Alleen, met z’n tweeën of juist met het hele gezin. Door het ruime aanbod kan de keuze voor een opblaasbad soms moeilijk zijn. Laat je inspireren door deze top 10 met de beste jacuzzi’s.

 

Dit zijn de fijnste opblaasbare jacuzzi’s voor thuis

 

Bestway Lay-Z Spa St. Lucia

 

Deze mooie compacte opblaasbare jacuzzi van Bestway biedt plaats aan 3 personen. Dit bubbelbad heeft een doorsnede van 170 centimeter en is 66 centimeter hoog. Daardoor is hij ook geschikt voor een klein terras. Opblazen is eenvoudig door de meegeleverde pomp. De krachtige pomp zorgt ook voor het verwarmen van het water en het reinigen van de filter.

 

Ook de ChemConnect zorgt ervoor dat het water door middel van chloor langer schoon blijft.

Deze opblaasbare jacuzzi met energiebesparing timer bevat Freeze Shield. Zo kun je ook in de winter genieten van jouw thuis spa. Je hoeft niet bang te zijn dat de elementen bevriezen. Dit bubbelbad met bedieningspaneel heeft 110 jets en verschillende massagestanden.

 

Doorsnede en hoogte          : 170 x 66 cm

Bedieningspaneel                : Ja

Aantal jets                                : 110

Maximale temperatuur     : 40 °C

Aantal personen                   : 3

Freeze Shield                         : Ja

ChemConnect                        : Ja

 

Bestway Lay-Z Spa Miami

 

Deze grote opblaasbare jacuzzi biedt plaats aan 4 personen. Het bubbelbad is eenvoudig te bedienen middels het paneel met touchscreen. De Freeze Shield beschermt de elementen tegen bevriezing. Deze gaat automatisch aan als de temperatuur onder de 4 °C zakt.

 

De pomp is voorzien van een timer met besparingsstand. Deze opblaasbare jacuzzi heeft maar liefst 120 jetstreams die in verschillende standen kunnen worden gebruikt. Met een doorsnede van 180 cm is de jacuzzi ruim maar toch compact genoeg voor op het terras.

 

Doorsnede en hoogte          : 180 x 66 cm

Bedieningspaneel                : Ja

Aantal jets                               : 120

Maximale temperatuur    : 40 °C

Aantal personen                  : 4

Freeze Shield                        : Ja

ChemConnect                       : Ja

 

Intex Bubble Massage Jacuzzi

 

Deze chique opblaasbare jacuzzi van Intex maakt van jouw terras of tuin een echte wellness. Het bubbelbad is snel en eenvoudig op te blazen en is voorzien van maar liefst 140 jetstreams. De temperatuur van het water kun je regelen via het bedieningspaneel.

 

Deze jacuzzi is ruim genoeg voor 6 personen en heeft een doorsnede van 216 cm. Het opblaasbare bad wordt compleet geleverd met een filter, een afdekhoes met isolerende werking, een chloordrijver, unit en een handige opbergzak. Door de ingebouwde verwarming blijft het water in deze opblaasbare jacuzzi altijd op een constante temperatuur van 40 °C.

 

Doorsnede en hoogte         : 216 x 71 cm

Bedieningspaneel                : Ja

Aantal jets                               : 140

Maximale temperatuur    : 40 °C

Aantal personen                   : 6

Freeze Shield                         : Nee

ChemConnect                        : Nee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *