Pasjeshouder voor heren kopen? Dit zijn de beste pasjeshouders voor mannen

Een pasjeshouder voor heren geeft je de mogelijkheid om al jouw passen overzichtelijk en veilig met je mee te nemen. Zoals jouw bankpas en creditcard, rijbewijs of tankpas. Een pasjeshouder is compact van formaat en biedt plaats aan al jouw passen.

Deze houders steek je in je broekzak of binnenzak. Zonder dat je daarvoor een grote onhandige portemonnee mee hoeft te nemen. Sommige pasjeshouders voor heren hebben ook een apart vakje voor briefgeld. Dat is vooral handig wanneer je onderweg bent met de fiets of auto. Wil jij al jouw passen overzichtelijk kunnen meenemen in 1 pasjeshouder? Wij hebben de beste pasjeshouders voor mannen alvast voor je op een rijtje gezet.

ProWallet Slim Pasjeshouder

Deze pasjeshouder is niet alleen heel functioneel, maar ook stijlvol. De houder biedt plaats aan 9 pasjes en heeft een apart vak voor briefgeld. Je kunt zelfs visitekaartjes meenemen in deze pasjeshouder voor heren van leer. Al jouw creditcards, bankpassen en andere kaarten neem je vanaf nu veilig met je mee zonder beschadigingen of krassen. Deze leren pasjeshouder van ProWallet heeft 9 vakken én een ingebouwde RFID bescherming.

Aantal pasjes : 9
Geschikt voor briefgeld : Ja
RFID bescherming : Ja
Afmeting : 6 x 9.7 x 1.4 cm
Materiaal : Leer en aluminium
Gewicht : 110 gram

Statch Uitschuifbare Pasjeshouder

Deze uitschuifbare pasjeshouder voor heren is gemaakt van aluminium en leer. Naast plaats aan maar liefst 15 pasjes, neem je via het ritsvak aan de voorzijde ook kleingeld of briefgeld met je mee. Ook in dit vakje vind je 3 insteekvakken voor het meenemen van extra pasjes. Dat is vooral handig wanneer je geen grote portemonnee met je mee wilt nemen. Deze Statch pasjeshouder voor heren heeft een ingebouwde RFID beveiliging. Jouw passen kunnen dus niet zomaar worden uitgelezen door skimmen. Door het stevige design neem je jouw bankpas, zorgpas of creditcard veilig met je mee en voorkom je krassen.

Aantal pasjes : 15
Geschikt voor briefgeld : Ja
RFID bescherming : Ja
Afmeting : 9.9 x 6.5 x 2 cm
Materiaal : Leer en aluminium
Gewicht : 95 gram

ONYX Pasjeshouder van Carbon Leer

Deze ONYX pasjeshouder is alles wat mannen nodig hebben. Je neemt er makkelijk 12 pasjes en briefgeld in mee. Door het compacte formaat steek je deze houder eenvoudig in je binnenzak of broekzak. De houder biedt naast pasen ook ruimte aan briefgeld. Dit houd je bij elkaar door de geïntegreerde money clip. Passen berg je op aan de binnenzijde, maar ook de buitenzijde van de houder bevat een extra voorvak voor passen. Dat is handig voor pasjes die je vaak nodig hebt. Deze pasjeshouder voor heren bevat een RFID bescherming.

Aantal pasjes : 12
Geschikt voor briefgeld : Ja
RFID bescherming : Ja
Afmeting : 11 x 8 x 1.5 cm
Materiaal : Leer en carbon
Gewicht : 103 gram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *