Rekenmachine kopen? De top 9 slimste rekenmachines van dit moment

Een rekenmachine kopen doe je aan de hand van deze top 9. Bijvoorbeeld voor wetenschappelijk gebruik of als hulp tijdens diverse schoolvakken. Zoals wiskunde, biologie en meetkunde. Een normale calculator voldoet dan vaak niet aan de eisen. Deze bevatten te weinig functies en mogelijkheden om eenvoudig de juiste berekeningen te kunnen maken.

Een rekenmachine heb je nodig voor college, maar natuurlijk ook tijdens het uitwerken van diverse statistieken. Op school en kantoor, onderweg of vanaf jouw thuiswerkplek. Wat zijn de beste rekenmachines van dit moment? En welke functies moet dit handige bureauaccessoire hebben? Wil je een rekenmachine kopen? Dit is onze top 9.

Dit zijn de beste 3 rekenmachines voor op school en kantoor

 

Texas Instruments TI-30XB Multiview

 

Deze wetenschappelijke rekenmachine is multifunctioneel bruikbaar. Bijvoorbeeld voor het maken van statistieken, wiskunde, meetkunde en natuurkunde. De rekenmachine laat wiskundige notaties zien in MATHPRINT met onder andere exponenten en vierkantswortels. Je kunt tot wel 4 regels in 1 scherm bekijken. Bijvoorbeeld voor het herkennen van patronen.

 

Daarnaast bevat deze calculator ook een Toggle Key en kun je eerdere berekeningen terugzien. Met de Scientific Notation Output kun je wetenschappelijke notaties met exponenten én de uitkomst daarvan bekijken. Deze rekenmachine werkt op een AA batterij en is met 230 gram licht van gewicht. Je neemt hem dus comfortabel mee in je rugzak.

 

Meer regels in 1 scherm                : Ja

Voedingstype                                     : AA batterij

USB-aansluiting                               : Nee

Kleurendisplay                                 : Nee

Gewicht                                                : 230 gram

 

Texas Instruments TI-84 Plus Python Edition

 

Deze grafische rekenmachine is goedgekeurd voor het gebruik tijdens eindexamens op Havo en VWO niveau. De rekenmachine is voorzien van een speciale examenstand. Naast het maken van diverse grafische berekeningen, kun je met deze calculator ook programmeren. Het apparaat heeft een geïntegreerde USB-poort.

 

Je kunt de rekenmachine dus ook aansluiten op jouw computer of tablet. Gegevens opslaan doe je snel en makkelijk dankzij het Flash ROM geheugen van 3 MB. De Plus Python grafische rekenmachine heeft een helder kleurendisplay met een diagonaal van 2.8 inch en een beeldschermresolutie van 140 DPI. Dat maakt deze rekenmachine tot een must-have.

 

Meer regels in 1 scherm                 : Ja

Voedingstype                                     : Oplaadbare batterij

USB-aansluiting                               : Ja

Kleurendisplay                                 : Ja

Gewicht                                                : 367 gram

 

Texas Instruments TI-30XS Multiview

 

Deze wetenschappelijke rekenmachine van Texas Instruments is alles wat je nodig hebt voor het maken van statistieken en berekeningen. Door het compacte formaat en het lichte gewicht van deze calculator neem je hem altijd en overal met je mee.

 

Deze rekenmachine voorziet je van wetenschappelijke notaties door de Scientific Notation Output. Ook kun je altijd  zien welke bewerkingen je hebt gemaakt. Bijvoorbeeld voor het ontdekken van patronen. Het menu is eenvoudig te navigeren. Ook in meerdere regels. Deze calculator is ook uitgerust met MATHPRINT en een praktische Toggle Key.

 

Meer regels in 1 scherm                  : Ja

Voedingstype                                        : Knoopcel batterij

USB-aansluiting                                 : Nee

Kleurendisplay                                   : Nee

Gewicht                                                  : 210 gram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *