Sterren projector kopen? Dit zijn de 5 leukste en hippe sterrenprojectors

Met een sterren projector heb je altijd de mogelijkheid om te genieten van de sterrenhemel. Ook als je binnen bent! Met deze projectors creëer je in een handomdraai een warme sfeer. In de woonkamer of op het thuiskantoor, maar natuurlijk ook in de slaapkamer of op de kinderkamer. Naast het projecteren van sterren hebben deze apparaten nog een aantal leuke functies. Zoals het afspelen van muziek via bluetooth bijvoorbeeld. Een sterren projector zorgt niet alleen voor een ontspannen ambiance, maar verbetert ook de nachtrust. Wat zijn de leukste en meest hippe sterrenprojectors van dit moment? Dit is onze top 5.

YURDA Sterren Galaxy Projector

Deze sterren projector van YURDA is eenvoudig in gebruik en creëert direct een prachtige sterrenhemel waar jij dat wilt. Je hebt de keuze uit maar liefst 10 verschillende en bewegende projecties. De snelheid waarmee de sterren voorbij komen kun je zelf instellen. Dat doe je ook op afstand met de meegeleverde afstandsbediening. Deze sterren projector is voorzien van een timer en biedt tevens de mogelijkheid tot het afspelen van muziek. Dat kan via bluetooth of via de geïntegreerde USB-aansluiting met de meegeleverde kabel.

Eldur Sterren Projector

Deze leuke sterrenprojector van Eldur is alles wat jouw kindje nodig heeft wanneer het niet of moeilijk in slaap kan komen. Natuurlijk gebruik je de sterrenhemel ook in de woonkamer of op jouw eigen slaapkamer. Deze sterren projector kan 10 verschillende sterrenhemels afspelen in diverse kleuren. Daarnaast kan de projector draaien en schakelt deze zich vanzelf als je gebruik maakt van de timer via de afstandsbediening. Wil je naar de sterren kijken en luisteren naar muziek? Ook dat is mogelijk middels de bluetooth verbinding.

Zedar Sterren en Galaxy Projector

Deze sterrenprojector van Zedar is voorzien van 3 verschillende lichtstanden. Zo creëer je altijd de juiste sfeer met één van de 10 verschillende galaxy projecties. Je kunt gebruik maken van verschillende functies met de afstandsbediening. Zoals het laten draaien van de sterren projector of het instellen van de timer op 60 of 120 minuten. De projector laadt je op via de USB. Deze Zedar galaxy en sterren projector is voorzien van een ingebouwde box en bluetooth. De projector reageert op de muziek terwijl jij luistert naar jouw favoriete nummers.

Sefko Sterrenhemel Projector

Creer een ontspannen en sensationele sfeer met de kleurrijke sterren projector. Belicht het plafond de wanden om een mentaal en fysiek ontspannen effect te ervaren. Ook kan hij zorgen voor een rustgevende of romantische sfeer in de kamers van uw huis voor een prachtige avond. Deze sterrenprojector beschikt maar liefst over 10 verschillende lichtkleuren. Zelf kunt u alles naar wens instellen. Ook kunt u uw favoriete muziek erop afspelen via bluetooth. U kunt ook de laserlamp naar wens instellen zodat u energie bespaart. Deze laserlight geeft uw kamer een wonderbaarlijk effect en prachtige boost!

Foumt Luckystone Sterren Projector

Deze sterren projector geeft een sensationeel licht. Via bluetooth kan je muziek naar wens afspelen op het apparaat. Er zit een handige afstandsbediening bij daarmee kun je de gehele lichtshow beheren. U heeft volledige controle over de led lichten ook kunt u makkelijk het volume wijzigen of zet een slimme timer in. Voor een feestelijke stemming of verjaardag deze projector is te gebruiken in elke situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *