UV lamp nagels kopen? Dit zijn de beste UV lampen voor het drogen van nagels

Een UV lamp nagels kopen doe je wanneer je niet zo lang wilt wachten op het drogen van jouw nagels. Bijvoorbeeld na het aanbrengen van nagellak of gellak. Daarnaast wordt de lak met behulp van een nagel lamp harder. Je hebt dus veel langer plezier van jouw gelnagels. Een UV lamp voor nagels is makkelijk in gebruik en ideaal voor thuisgebruik. Ze zijn voorzien van krachtige UV lampen waardoor jouw nagels in enkele seconden drogen. Je bent dus direct klaar voor het aanbrengen van een nieuwe laag gellak of om jouw dagelijkse taken te hervatten. De beste UV lampen voor nagels vind je in onze blog.

De Sera UV Lamp Gelnagels

 

Deze UV lamp voor nagels is heel geschikt voor gelnagels. Het apparaat is voorzien van 42 led lampen en verschillende instelbare droogtijden. Zoals 10, 30, 60 of 90 seconden. Voor het drogen van gellak of nagellak hoef je deze UV lamp voor nagels maar 10 seconden te gebruiken. De nagel lamp is voorzien van een lang netsnoer en gaat automatisch aan wanneer je jouw handen in de lamp steekt. De binnenzijde is namelijk voorzien van een sensor. Daarnaast is deze UV lamp voor het drogen van nagels voorzien van een display.

 

Aantal UV lampen                        : 42

Wattage                                             : 168 Watt

Infrarood sensor                           : Ja

Digitaal display                               : Ja

Aantal instelbare droogtijden  : 4

Voedingstype                                    : Netsnoer

Gewicht                                                : 634 gram

 

Vivid Green UV Lamp voor Nagels

 

Deze UV lamp voor nagels van Vivid Green heeft een makkelijk afleesbaar touchscreen LCD display. Daarmee kun je gebruik maken van 4 verschillende droogtijden van 10, 30, 60 en 99 seconden. Ook kun je de droogtijd afstemmen op de soort nagels. Zo kun je kiezen voor het drogen van nagellak in normale kleuren, snel drogen of het drogen van een dikke laag gel. Deze UV lamp voor gelnagels is voorzien van handherkenning door een ingebouwde sensor. Door de 36 krachtige UV lampen ben je altijd zeker harde nagellak.

 

Aantal UV lampen                       : 36

Wattage                                             : 120 Watt

Infrarood sensor                           : Ja

Digitaal display                               : Ja

Aantal instelbare droogtijden  : 4

Voedingstype                                    : Netsnoer

Gewicht                                                : 250 gram

 

SUN X10 MAX UV Lamp voor Nagels

 

Deze professionele UV lamp voor gelnagels is alles wat jij nodig hebt voor het snel laten drogen en uitharden van nagellak en gellak. Deze nagellamp is voorzien van een trendy design en telt maar liefst 66 krachtige UV lampen met een wattage van 280 watt. Naast gellak kun je deze nageldroger ook gebruiken voor gel polish en builder-, uv- of acryl gel. Je kunt gebruik maken van 4 droogtijden van 10 tot en met 99 seconden in een lage temperatuur. Deze UV lamp voor nagels heeft een geintegreerde handsensor zodat hij direct begint te drogen zodra je jouw hand in het apparaat steekt. Apart instellen is dus niet nodig.

 

Aantal UV lampen                            : 66

Wattage                                                 : 280 Watt

Infrarood sensor                              : Ja

Digitaal display                                 : Ja

Aantal instelbare droogtijden    : 4

Voedingstype                                      : Netsnoer

Gewicht                                                 : 482 gram

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *