Nieuwe waterkoker nodig? Check de beste waterkokers van dit moment!

Een goede waterkoker is tegenwoordig niet meer weg te denken uit elk Nederlands huishouden. De dagen van het koken van water in een fluitketel op het gasfornuis liggen ver achter ons. Water koken met een waterkoker is natuurlijk ook een stuk beter voor het milieu en gaat ook nog eens veel sneller.

Heb je een nieuwe waterkoker nodig en kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je keuze? Niet getreurd! Wij hebben een top 3 voor je samengesteld van uitstekende en betaalbare waterkokers die jou vele koppen thee zullen “schenken”!

Philips Waterkoker – 1.7 liter – 2200 W – Rvs kan

Sinds jaar en dag maken de huishoudelijke producten van Philips deel uit van onze huishoudens. Het oerdegelijke Nederlandse merk uit Eindhoven staat garant voor kwaliteit en robuustheid. Dit pareltje onder de waterkokers is geheid een lang leven beschoren door de roestvrijstalen behuizing en het ingebouwde beveiligingssysteem tegen droogkoken. Een uitstekende keuze dus!

Philips Waterkoker – 1.7 liter – 2200 W – Kunststof kan

Deze waterkoker heeft een inhoud van maar liefst 1,7 liter en is daardoor ideaal voor gezinnen. Meer behoefte aan een afgepaste hoeveelheid kokend water? Geen probleem! Maak dan gebruik van de handige kopjesaanduiding waardoor je altijd verzekerd bent van de correcte hoeveelheid water. Dankzij het platte verwarmingselement kookt het water ook nog eens razendsnel!

KitchenBrothers Waterkoker – 1.7 liter – 2200 W – Rvs/Kunststof kan

Deze waterkoker van KitchenBrothers is dankzij het stijlvolle retro design een waar sieraad voor je keuken. Hij beschikt over een vermogen van 2200 wat en is voorzien van een droogkookbeveiliging. Ook is hij vanwege het ontwerp makkelijk schoon te maken en het antislip voetstuk zorgt ervoor dat hij niet aan de wandel gaat in je keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *