WC borstel kopen? Dit is de top 3 met beste borstels voor het toilet

Een wc borstel kopen? Met deze handige borstels reinig je jouw toilet snel en makkelijk. Daardoor ben je altijd zeker van een hygiënisch schoon toilet. Wc borstels moeten daarvoor aan een aantal eisen kunnen voldoen. Het reinigen van de wc gebeurt namelijk vaak met bijtende stoffen. Zoals bijvoorbeeld chloor of andere toiletreinigers. Daar moet de borstelkop tegen bestand zijn. Ook een antibacteriële werking is belangrijk als je een wc borstel wilt kopen. Evenals de houder waarin je de borstel plaatst. Dit is de top 4 met beste wc borstels.

Strex Toiletborstel met Siliconen Houder

Met deze wc borstel van Strex maak je jouw toilet altijd snel, eenvoudig en hygiënisch schoon. De borstelharen zijn vervaardigd uit siliconen. Door het flexibele design geniet je van de bewegingsvrijheid die je nodig hebt. Ook vuil en vlekken onder de rand van het toilet kun je op deze manier grondig reinigen. Ook voorkomt siliconen dat het glazuur van de toiletpot beschadigd raakt. De houder van deze wc borstel met lange steel is verzwaard. Deze valt dus niet om. Het waterreservoir met ventilatie aan de onderzijde van de houder zorgt ervoor dat de toiletborstel én het restwater snel opdroogt. Bacteriën krijgen geen kans.

 

Materiaal borstelkop                   : Siliconen

Lengte                                                 : 39 cm

Demontabel                                      : Ja

Antibacterieel                                  : Ja

Inclusief houder                             : Ja met waterreservoir en ventilatie

 

Roegaarden Wc Borstel met Houder

Deze flexibele wc borstel van Roegaarden is voorzien van een houder die je eenvoudig aan de wand kunt bevestigen met het geïntegreerde ophangsysteem. Gaten boren is niet nodig. De lichtgewicht borstel van siliconen bereikt zelfs de lastigste plekjes in de toiletpot. De haren drogen snel en hebben een antibacteriële werking. De houder heeft een lekbak en een afneembare deksel. Het moderne design voelt zich thuis in elk toilet of badkamer.

 

Materiaal borstelkop                   : Siliconen

Lengte                                                : 37 cm

Demontabel                                     : Nee

Antibacterieel                                 : Ja

Inclusief houder                            : Ja met waterreservoir en deksel

 

LIVINQ Toilet Wc Borstel met Houder

Deze trendy wc borstel met moderne houder is een aanwinst voor elke badkamer of toilet. De houder van roestvrij staal kan hangend worden bevestigd, maar kan ook op de grond worden geplaatst. Het ontwerp van de wc borstel zorgt voor een makkelijke en grondige reiniging. De toiletborstel is voorzien van een speciale coating waardoor vuil en resten niet aan de borstelkop blijven kleven. De borstelkop is tevens vervangbaar. De binnenbak van de toiletborstelhouder is uitneembaar en is voorzien van een handige afsluitbare deksel.

 

Materiaal borstelkop                  : Siliconen

Lengte                                                : 40 cm

Demontabel                                     : Ja

Antibacterieel                                 : Ja

Inclusief houder                            : Ja met uitneembare bak en deksel

Westerhof WC Borstel Met Houder en Geur Dispenser

Met de wc borstel van westerhof krijgt u weer een glanzend schoon toilet. Deze is veelzijdig te gebruiken zowel hangend als staand doordat hij van siliconen is gemaakt gaat deze wc borstel lang mee.  Deze wc borstel krast niet en is zeer geschikt voor een diepe reiniging van uw toilet. Er is ook een geur dispenser die zorgt dat de nare geurtjes niet blijven hangen. Hierdoor heeft u gegarandeerd altijd een fris toilet.

Materiaal borstelkop                  : Siliconen

Lengte                                                : 44 cm

Demontabel                                     : Ja

Antibacterieel                                 : Ja

Inclusief houder                            : Ja met uitneembare bak en deksel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *