Beste zonnebank kopen? Top 3 Prijzen en Extra informatie [2022]

Beste zonnebank kopen? De beste zonnebank is een geweldige investering voor wie er gezonder uit wil zien en zich gezonder wil voelen. Ze kunnen u op de lange termijn helpen tijd en geld te besparen.

Een zonnebank is een apparaat dat UV-straling afgeeft aan de huid, waardoor de aanmaak van melanine wordt gestimuleerd, waardoor een bruinrode pigmentatie ontstaat. De zonnebanken worden ook wel zonnebanken of UV-lampen genoemd omdat ze blootstelling aan zonlicht nodig hebben om de gunstige effecten van UV-straling op de huid te produceren.

Zonnebanken worden door mensen van alle leeftijden voor verschillende doeleinden gebruikt, waaronder cosmetisch gebruik, bescherming tegen de zon en medische behandelingen. Sommige dermatologen raden bijvoorbeeld aan zonnebanken te gebruiken voor of na een operatie of chemotherapie, omdat het hen helpt deze behandelingen sneller door te komen met minder pijn en ongemak.

#1 Hapro Zonnehemel Innergize Hp8580 White €1949

De Hapro Innergize is een nieuw product dat is ontworpen om u een optimale wellness-ervaring te bieden. Het heeft een UV- en infraroodlamp die u de perfecte hoeveelheid licht geeft voor uw wellnessbehoeften.

De Hapro Innergize is tevens opvouwbaar, zodat deze gemakkelijk kan worden opgeborgen wanneer deze niet in gebruik is. Dit maakt hem perfect voor op de camping of zelfs voor thuisgebruik.

Hapro Solar Canopy Innergize Hp8580 Wit – opvouwbaar – UV + Infrarood lampen is een gloednieuw product dat is ontworpen voor het comfort en welzijn van haar gebruikers. Het wordt geleverd met vele functies, zoals krachtige LED-lampen, afstandsbediening met 8 zones en een ingebouwde timer die u helpt energie en geld op uw elektriciteitsrekening te besparen.

Het is ook gemakkelijk in te stellen! Vouw hem gewoon uit, steek hem in het stopcontact en geniet van uw perfecte wellness-ervaring.

 • Compact formaat en makkelijk op te zetten.

 • Biedt een optimale wellness-ervaring in het comfort van uw eigen huis.

 • Een perfecte plek voor ontspanning en verjonging.

 • Biedt opbeurende, stimulerende en ontspannende voordelen, evenals een geweldig gevoel van ontspanning en vrede.

 • Kijkt hoe u traint met zijn steunbalk, die in vier verschillende hoeken kan worden afgesteld

 • Biedt een totaal meeslepende ervaring met zijn hoogwaardige solarium dat in elke ruimte kan worden opgesteld

 • Volledige lichaamsbehandeling in slechts 12 minuten

 • Eenvoudigste installatieproces ooit.

#2 Hapro zonnebank TOPAZ 24 /1C €3020,10

De Hapro TOPAZ 24/1C is een zonnebank die u de beste beleving bezorgt. Hij heeft 2 massagemotoren, 2 verwarmingselementen en een krachtige ventilator.

Hapro TOPAZ 24/1C is een gebruiksvriendelijke zonnebank die eenvoudig te installeren is door onze ervaren monteurs. Onze monteurs komen de zonnebank voor u bezorgen en installeren zodat u er zo snel mogelijk van kunt genieten. Daarnaast geven we uitgebreide informatie over het gebruik van dit product, zodat u weet hoe u het op de juiste manier gebruikt.

De Hapro TOPAZ 24/1C is een geweldige optie voor mensen die een nieuwe ervaring in hun leven willen, of gewoon iets nieuws willen proberen zonder een dure prijs te betalen.

Hapro zonnebank TOPAZ 24/1C is een zonnebank die speciaal is ontwikkeld voor mensen met rugklachten.

Hapro zonnebank TOPAZ 24/1C is ontworpen om mensen met rugklachten optimaal comfort en ondersteuning te bieden. Het is gemaakt van een speciaal materiaal dat extra bescherming biedt tegen hitte, UV-stralen en het gewicht van de gebruiker.

De Hapro zonnebank TOPAZ 24/1C is tevens voorzien van een automatische timer die het licht automatisch uitschakelt als het tijd is om te gaan slapen.

 • Naast een mooie bruine kleur die 7+ dagen aanhoudt, krijg je uitleg over het gebruik van de zonnebank.

 • De prijs is afhankelijk van uw wensen, situatie en plaats.

 • Geniet het hele jaar door van de zon!

#3 Hapro Jade 24 Combi LC met geïntegreerde gezichtsbruiner €3399

Met de Hapro Jade 24 Combi bruint u comfortabel thuis. De lamp heeft een bereik van 100W en de zonnebank heeft een oppervlakte van 24 x 100 W. Verder beschikt hij over een klikstripsysteem, stripreflectorsysteem en een analoge timer.

De Hapro Jade 24 Combi is perfect voor mensen die in hun eigen huis willen bruinen zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgaan of er te veel tijd aan besteden.

Hapro Jade 24 Combi LC is een zonnebank die is ontworpen met de nieuwste LED-technologie en met een vleugje elegantie. De lamp is voorzien van een geïntegreerde gezichtsbruiner.

De Hapro Jade 24 Combi LC is één van de meest efficiënte zonnebanken op de markt. Het heeft een krachtige LED-lichtbron, die precies de juiste hoeveelheid UV-stralen afgeeft voor je huid en verkrijgbaar is in verschillende kleuren die bij je stemming passen.

Ook de Hapro Jade 24 Combi LC straalt elegantie uit dankzij het stijlvolle design, inclusief een strak en elegant frame dat je overal in huis of op kantoor kunt plaatsen.

Hapro Jade 24 Combi LC met geïntegreerde gezichtsbruiner is een nieuw soort zonnebank die een gemakkelijke en perfecte oplossing biedt voor elke bruiningsbehoefte binnenshuis. Met dit product wordt de huid gelijkmatig bruin en wordt de lucht gefilterd door het verdampingskoelsysteem.

Hapro Jade 24 Combi LC met geïntegreerde gezichtsbruiner combineert een zonnebank met een lamp en een weksignaal. Het heeft een analoge timer waarmee u de gewenste tijd kunt instellen waarop de lamp moet worden ingeschakeld, evenals een weksignaal. Het heeft ook een klikstripsysteem dat ervoor zorgt dat u niet van het bed glijdt.

De Hapro Jade 24 Combi LC met geïntegreerde gezichtsbruiner is geschikt voor iedereen die op een gemakkelijke manier wil bruinen binnenshuis.

 • Gebruik de kracht van UV-stralen om het ultieme te krijgen

 • Topkwaliteit, innovatieve en zeer geavanceerde technologie die garant staat voor de beste bruiningsresultaten.

 • Volledig touchscreen met meerdere instellingen en analoge timer voor een betere bruiningservaring

 • Aangenaam weksignaal dat u op een prettige manier uit uw slaap wekt

 • Zonnebank met lampen en klikstripsysteem om uw huid te beschermen – Stripreflectorsysteem voor gelijkmatig bruinen en een zachte aanraking – Analoge timer voor nauwkeurige controle van uw bruiningssessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *